Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

JUTRI
6°C
0°C
PET.
4°C
3°C

Mesečna meditativna srečanja - ODPRAVITE STRES IN POLNO ZADIHAJTE!

1559
Organizator: ALKIMIJA Nataša Benedejčič s.p.
Vstopnina: 15
Deli

Kako se iz glave spustiti v srce,
kako stopiti iz polja "mislim" v polje "čutim",
kako stopiti iz polja stresa in trpljenja v sproščenost in izpolnjenost...

...redne meditacije čuječnosti vas lahko podprejo pri tem prehodu,
da se globoko povežete s seboj, se usrediščite v svojem telesu in se začutite, tako se vaše telo začne regenerirati, stres, napetosti, potlačena čustva,....pa sproščati. Življenje postane lahkotnejše in bolj izpolnjujoče!


Vedno več ljudi se sprašuje kako živeti brez stresa in občutka, da je vsega preveč in da ne zmorejo. Dojemanja stresa, kaj je za koga stresno, je vedno individualno in odvisno od naše notranje moč in življenjske energije. Bolj kot smo utrujeni in nepovezani s seboj, bolj nas življenjski dogodki spravljajo v stres in izčrpavajo našo dragoceno življenjsko energijo.
 
Eden od učinkovitih načinov kako sproščati stres je tudi meditacija in mojstrenje v čuječnosti, ko se urimo kako biti v trenutku z vso svojo prisotnostjo in krepimo notranjo povezanost s seboj, s svojim telesom in duhom, naša pozornost pa v nas sprošča stres, napetosti, nelagodja, strahove, nemoč,… vse kar nas izčrpava.
Velja zakon privlačnosti:
Tam kjer je pozornost, tam je energija in sprememba.
 
Samo ko se tako udomačimo v svojem telesu lahko zaslišimo glas svojega srca, svoje notranje vodstvo, ki nas vedno vodi po poti, ki je v skladu z nami, da lahko zaživimo svoje poslanstvo lahkotno in izpolnjujoče. Ni naša glava tista, ki pozna za nas prave poti in izbire.
 
Naša mesečna srečanja bodo sestavljena iz meditacije, mojstrenja v čuječnosti in zdravilnim zvokom kristalnih posod. Vsak udeleženevc pa bo prejel tudi kratko individualno energetsko zdravljenje.

Na tokratnem srečanju bomo poleg že utečenega dela zdravilno meditacijo namenili ZDRAVLJENJU Z BARVAMI - barvna terapija, prebujanju izvorne vibracije in barve posameznih delov telesa. Skupaj bomo ozaveščali in razreševali blokade ter prebujali izvorne naravne vibracije našega telesa. Ko je naše telo v ravnovesju, je tudi naše življenje bolj harmonično in izpolnjujoče.

Kako srečanja vplivajo na vaše počutje:
* Okrepili boste stik s seboj in vsakodnevne stresne situacije za vas ne bodo več tako stresne.
* Sprostili boste ujetost v vaših mislih in odpočili vaše telo in duha,
* Udomačili se boste v svojem telesu, se začutili in zaslišali glas svoje srca, svoje notranje vodstvo,
* Prežel vas bo globok notranji mir in občutek zaupanja
življenje bo postalo lahkotnejše in izpolnjujoče.

Srečanja potekajo enkrat mesečno v dvorani Doma kulture Kromberk, ulica Vinka Vodopivca 90, Kromberk.

V mesecu SEPTEMBRU bo srečanje potekalo v četrtek 14. septembra ob 18:30 v dvorani Domu kulture Kromberk (pritličje doma).
Za naslednje mesece bom datum objavljala sprosti. Lahko se udeležite tudi posameznega srečanja.

Vtisi udeleženke meditacije:
"Ooooo pa so spet tu ti zdravilni zvoki kristalnih posod. Vesela sem, da si se po dolgem času spet odločila za meditacije prečiščenja s pomočjo zvoka kristalnih posod. A je lahko kaj še bolj enostavnega in učinkovitega, kot da pridem na meditacijo, se udobno namestim, prepustim vodeni meditaciji in zvoku kristalnih posod, ki preobrazi vse kar je prav, da v tem trenutku odide iz mojih energijskih polj. Domov odidem lahkotnejša, v sebi čutim globok mir, radost, eno povezanost, ki se je z besedami ne da opisati. Zelo dobro spim in škoda je, da me prebudi budilka, kajti moja telesa še niso pripravljena za prebujenje. Koliko lažje je nadaljevati delo na sebi, se poglabljati vase in slediti svoji poti ko enkrat na mesec obiščeš te meditacije in te »stušira« ta enkraten zvok kristalnih posod. Hvala, hvala, hvala." Meta

​Več foto utrinkov preteklih Meditativnih srečanj si lahko ogledate s sklikom na Povezavo
 
"Meditacija je ljubljenje z Vesoljem". (Neale Donald Walsh)
Vsak vdih je življenje in zavedanje bivanja.
V  meditativno sproščenem stanju se razširi vaše zavedanje in povezanost  z vašim notranjim svetom, v globoki tišini spregovori vaše telo in srce ter se prebudi globoka umiritev in pomiritev.
 
Zvok kristalnih posod se vas dotakne na vseh nivojih vašega obstoja, tako kot na fizičnem nivoju sprošča napetosti in zakrčenosti, na čustvenem nivoju sprošča potlačena in neizražena čustva, pomirja vaše misli in vam omogočajo jasnost in osredotočenost misli ter vas poveže z vašimi prirojenimi darovi in potenciali, ki jih mogoče še niste prepoznali.

Individualnov energetsko zdravljenje - Alkina Therapy™
Je esenca vseh mojih bogatih izkušenj, praks in modrosti ter spoznanj mojega 15 letnega osebnega in duhovnega razvoja. Je zelo senzibilna in učinkovita energetska terapija. V vašem telesu sprosti blokade, ki vas ovirajo na vaši poti in vam ne dovoljujejo, da ste zdravi, radostni, uspešni, kreativni in ljubeči ter vam kreirajo neizpolnjujoče odnose, neuspešne posle in veliko praznine v vašem življenju.
 
Za udeležbo na srečanjih priporočamo udobna oblačila in podlogo (armafleks) ter odejo za prepuščanje zvočni kopeli.

Prispevek za srečanje je 15€.
 
Zaradi omejenega števila mest, vas prosim za predhodne prijave na email natasa.benedejcic@gmail.com ali s sporočilom na 041-881070.
 
V svet čuječnosti in prisotnosti vas bo vodila Nataša Benedejčič.
Nataša Benedejčič je intuitivna terapevtka in svetovalka, ki je s svojimi bogatimi izkušnjami in modrostjo ljudem v podporo, da ponovno začutijo sebe in zaslišijo glas svojega srca, da stopijo v svojo moč in postanejo najboljša verzija sebe.
Iz dolgoletnih izkušenj in pridobljenega znanj je Nataša razvila energetsko terapijo Alkina therapy™, vodi zvočne terapije in meditacije ter izvaja energetske masaže.
Več na www.alkimija.eu
 
Se veselim vaše družbe!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!