Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C

KONZULTACIJE ZA ROKODELSKE PONUDNIKE

Organizator: Turizem Dolina Soče

Razpis za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke destinacije Dolina Soče – PRVE KONZULTACIJE ZA ROKODELSKE PONUDNIKE

S kolektivno blagovno znamko Iz Doline Soče želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost rokodelskih izdelkov, pridelkov in živilskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način ter njihovih ponudnikov na območju podeljevanja pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, ki pokriva območje štirih občin Destinacije Dolina Soče (Bovec, Kobarid, Tolmin, Kanal ob Soči). 

Pogoje za pridobitev pravice do uporabe KBZ Iz Doline Soče, prijavnice in termine ocenjevanj v letu 2021 preverite na .

V naslednjih tednih bomo organizirali več individualnih konzultacij, najprej za rokodelske izdelke. Predvidene konzultacije 8. 4. 2021 odpadejo zaradi zaprtja države, ostaja pa še vedno datum 14. 4. 2021. Konzultacije bodo potekale čez cel dan, zato je potrebna rezervacija termina. Prosim, da pri prijavi navedete telefonsko številko.

Za prijavo na konzultacije in podrobne informacije se lahko obrnete na Tjašo Bizjak, ki je na voljo

  • na telefonski številki 
  • in prek elektronske pošte: .   

 

Veselimo se sodelovanja in se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo dosežemo višjo kakovost in prepoznavnost ponudbe z lokalno dodano vrednostjo certificirane s KBZ Iz Doline Soče.

 

                                       

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi