Logo MojaObčina.si

Kanal ob Soči

DANES
7°C
-2°C
JUTRI
7°C
1°C

Delavnica: FACEBOOK – spletno orodje za promocijo in povečanje prodaje

3248
Predavatelj: Uroš Rojc Z marketingom se je začel spogledovati leta 2008, ko se je vpisal na visoko šolo za fotografijo v Sežani. Leta 2010 je v Varšavi na Poljskem prevzel delovno mesto glavnega fotografa ene največjih spletnih trgovin s športnimi kolesi BMX v Evropi (AVE), naslednja 3 leta pa je preživel v konstantnem kreiranju fotografij in materialov za prepoznavnost trgovine na socialnih omrežjih Facebook in Instagram. Seveda s poudarkom na pripovedovanju zgodbe trgovine ter vseh udeleženih z namenom širjenja prepoznavnosti podjetja in povečanja prodaje.

V Sloveniji uporablja Facebook skoraj 1.000.000 ljudi (oziroma 50% prebivalcev). V Evropi je na FB povezanih 822.720.269 ljudi, kar je 10% svetovnega prebivalstva. Gre za številke, ki iz leta v leto rastejo in če jih zanemarimo, se dejansko odrečemo velikemu delu trga. 
Številna podjetja uporabljajo Facebook za svojo promocijo. Zakaj ne bi tega poizkusili tudi vi? 
Facebook ni več zgolj platforma za mlade, ampak postaja vedno bolj priljubljen medij tudi med starejšimi, ki so bodisi lastniki podjetij, bodisi zaposleni v podjetjih – in prav vsi smo potrošniki.
Več informacij o delavnici najdete na naši spletni strani :
http://www.ooz-novagorica.si/dogodki/facebook--spletno-orodje-za-promocijo-in-povecanje-prodaje
VLJUDNO VABLJENI!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!