Logo MojaObčina.si
DANES
6°C
4°C
JUTRI
12°C
6°C
Oceni objavo

Dan slovenskega športa

POZIV ŠPORTNIM DRUŠTVOM IN KLUBOM!

Slovenija ponosno praznuje državni praznik 23. SEPTEMBER DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA. Praznovanju praznika se pridružujemo tudi na Jesenicah. Ob številnih dogodkih, ki jih pripravljamo ves september, bo glavni dogodek V SOBOTO, 23.9.2023 OD 10.00 DO 13.00 URE NA TRGU TONETA ČUFARJA NA JESENICAH.

Naša želja je, da praznujemoskupaj z vsemi, ki preko letnega programa športa občine Jesenice soustvarjamo športno dejavnost na Jesenicah. Zato VABIMO vsa športna društva in klube, da se predstavijo na praznični dan s svojo dejavnostjo na osrednjem jeseniškem trgu.

Zavedamo se, da je velika večina društev in klubov že v tekmovalni sezoni in da so sobote običajno zasedene s tekmami. Kljub temu pa pričakujemo in vas tudi prosimo, da se organizirate in predstavite svoje dejavnosti na Jesneiškem športnem festivalu, kot smo dogodek poimenovali. SODELOVANJE PRIJAVITE NA ZAVOD ZA ŠPORT JESENICE - ŠPORTNI PROGRAMI DO SREDE, 20.9.2023. Kontakta: zsj.programi@siol.net /051 685 240 ali zsj.marketing@siol.net /041682 871.

Več informacij v prilogi.


(vir: zsport-jesenice.si)

Oglejte si tudi