Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Javni razpis za nastop neuveljavljenih glasbenih skupin na novoletnih prireditvah 2019

Zavod za šport Jesenice objavlja razpis, na podlagi katerega omogoča neuveljavljenim glasbenim skupinam in posameznikom nastopanje na Trgu Toneta Čufarja v okviru novoletnega programa. Izbrani izvajalci bodo nastopili na pokritem in ogrevanem odru s profesionalnim ozvočenjem, v ponedeljek, 30. decembra 2019 med 18:00 in 20:00. Honorar ni predviden. Z nastopom se bodo lahko predstavili javnosti in povabili občane k praznovanju novega leta. Najbolj obetavni bodo imeli možnost promocije v oddaji na Radiu Triglav in nadaljnjega sodelovanja z zavodom. Ob 20:00 se bo prireditev nadaljevala z nastopom znane glasbene skupine.

POGOJI PRIJAVE: Zaželeno je, da prijavitelji neuveljavljene glasbene skupine ali posamezniki, ki želijo predstaviti svojo glasbo javnosti, z namenom lastne promocije in možnostjo nadaljnjega sodelovanja.

NAČIN PRIJAVE: Prijava naj vsebuje ime in kratek opis skupine/glasbenika s fotografijo, zmožnost 30 minutnega nastopanja, demo posnetek na USB/CD nosilcu ali povezavo do (npr. Youtube) posnetkov.

ROK PRIJAVE: Vse zainteresirane vabimo k prijavi na naslov zsj.marketing@siol.net do vključno 2. decembra 2019. Poznejših prijav ne bomo upoštevali. Informacije na 04 5884 655, Primož Samar.

POSTOPEK IZBIRE: Na podlagi prijav in poslanega gradiva bo komisija organizatorja izbrala najbolj obetavne kandidate in jih uvrstila v novoletni program dne 30. 12. 2019, med 18:00 in 20:00.


 

Oglejte si tudi