Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
-2°C
ČET.
12°C
2°C
Oceni objavo

Jeseniške novice, 22. november 2019-17 

Jeseniške novice - Gorenjski glas

 

Čufarjevi dnevi znova napolnili gledališče

Čufarjevo plaketo za najboljšo predstavo po izboru žirije je prejela skupina Hlodi, KUD Franc Kotar Trzin, za predstavo Blaznost igre. Občinstvo pa je za najboljšo izbralo domačo predstavo Za zmeraj!

 

Modna revija v domu upokojencev

Dela, vredna več kot pol milijona evrov, bodo zaključena do aprila prihodnje leto. Popolna zapora od Dinosa do Plastkoma.

 

Že šest desetletij sopotnik odraslih

Ljudska univerza Jesenice je že šest desetletij sopotnik vseh odraslih, ki se zavedajo, da nas učenje spremlja celo življenje. V teh letih se je razvila v sodobno središče vseživljenjskega učenja.

 

Začela se je obnova Prešernove ceste

Dela, vredna več kot pol milijona evrov, bodo zaključena do aprila prihodnje leto. Popolna zapora od Dinosa do Plastkoma.

 

Najlepše balkone in vrtove imajo na Kočni

Podelili so priznanja za najlepše balkone, vrtove in poslovne prostore. Nekatera naselja po pridnosti krajanov izstopajo.

 

Srečno, brez alkohola!

Akciji Otroci za varnost v prometu so se pridružili tudi jeseniški šolarji, da bi potrkali na vest odraslih in jih opozorili na nezdružljivost pitja alkohola in vožnje.

 

Kakiji tudi za štruklje

Oranžne lepe in dobre plodove kakija občudujemo že na golih drevesih brez listja v toplih, primorskih krajih, pa tudi na Gorenjskem.

 

Ukrep prekuhavanja pitne vode

Javno komunalno podjetje Jeko je prejšnjo nedeljo ponovno obvestilo občane, da je zaradi obilnih padavin prišlo do kaljenja vodnega vira Peričnik.

 

Oglejte si tudi