Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Zaključek košarkaške sezone Košarkaškega kluba Ivančna Gorica

V petek, 14. junija 2019, je na športnem igrišču v Dobu pri Šentvidu, potekal zaključek košarkaške sezone Košarkaškega kluba Ivančna Gorica. Zaključku sezone sta prisostvovala tudi župan Dušan Strnad in podžupan Tomaž Smole.

Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo med najbolj uspešnimi v zadnjih letih, saj so dosegali izredne rezultate tako na tekmovalnem kot tudi organizacijskem področju, predvsem pa na področju mlajših selekcij. Na te igralce in igralke so še posebej ponosni, saj vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji. Na prireditvi so bila najuspešnejšim igralcem selekcij U-9, U-11, U-13, U-15, U-17 podeljena tudi zaslužena priznanja.

Na prireditvi ni manjkalo košarke in zabavnih iger, aktivno pa so se v športno dogajanje vključili tudi starši košarkarjev. Spodbudne besede je ob zaključku sezone tako igralcem kot staršem namenil župan Dušan Strnad, ki se je v nadaljevanju skupaj s podžupanom pomeril na revijalni tekmi z domačo veteransko ekipo iz Doba.



Oglejte si tudi