Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Postani manager družbenih omrežij

Na Zavodu Nefiks vas vabimo na jesenska usposabljanja znotraj projekta Nefiks karierne rešitve. Mladim, starim od 15 do 29 let ponujamo 110-urno izobraževanje, v katerem bodo imeli možnost, da pridobijo nove kompetence (kompetence s področja upravljanja družbenih omrežij, podjetništva in nevladništa), ter si tako olajšajo vstop na trg dela.

 

Usposabljanje za Managerje družbenih omrežij bo udeležence usposobilo za upravljanje družbenih omrežij.

 

Udeleženci se bodo naučili oblikovanja promocijske kampanje, osnov digitalnega marketinga, prepoznavati svoje kompetence, srečali pa se bodo tudi z delodajalci!

 

Usposabljanje bo potekalo med 21. septembrom in 22. oktobrom v Ljubljani. Prijave zbiramo do 7. septembra na tej povezavi.

 

>>> Več informacij.

 

Zakaj se udeležiti takšnega usposabljanja?

 

Udeleženka prve izvedbe usposabljanja za Managarje družbenih omrežij pravi: »Usposabljanje Nefiks karierne rešitve – manager družbenih omrežij, je zame predstavljajo odskočno desko v morje digitalnega marketinga in družbenih omrežij. Zelo uporabno in spodbudno. Toplo priporočam vsem, ki jih zanimajo družbena omrežja in digitalni marketing, vendar ne vedo, kako in kje začeti.«  

 

Tekom usposabljanja se bodo udeleženci usposabljanj srečali tudi z delodajalci, kjer se jim bodo lahko predstavili kot usposobljeni in kompetentni kadri. Kdo ve, morda pa bomo s tem usposabljanjem kakšnega udeleženca zapeljali prav do vrat bodočega delodajalca!

 

Za več informacij o usposabljanju lahko obiščete tudi našo spletno stran, nam pišete na karierne.resitve@nefiks.si ali pa nas pokličete na 040 698 915.

 

Projekt Nefiks karierne rešitve poteka v okviru razpisa »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost". Ker usposabljanja sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, so le-ta za mlade brezplačna!

 

Vir in grafika: Zavod Nefiks

Oglejte si tudi