Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Povabilo k izdelavi prazničnih voščilnic

Člani Sveta za starosti prijazno občino so tudi letos sklenili povabiti najrazličnejše ustvarjalce iz občine k izdelavi prazničnih voščilnic. Vse izdelane voščilnice bodo sodelovale v natečaju za najizvirnejšo voščilnico v različnih kategorijah.
Lanskoletni nagrajenci natečaja za najizvirnejšo voščilnico v različnih kategorijah. 

Voščilnice bodo sodelovale v izboru za najizvirnejšo voščilnico v naslednjih kategorijah: 
  • predšolska kategorija
  • osnovnošolska kategorija
  • mladinska kategorija in
  • ostala kategorija.

Najboljše po izboru strokovne komisije Sveta župana za starosti prijazno občino pa bomo predstavili in razstavili v sejni sobi Občine Ivančna Gorica na slavnostni seji Občinskega sveta Občine Ivančna Gorica v decembru in jih tudi simbolično nagradili. Vse izdelane voščilnice bi župan Občine Ivančna Gorica, gospod Dušan Strnad, želel razposlati starejšim občanom naše občine, s katerimi bi jim voščil srečno in zdravo novo leto 2015. 

Prijazno vabimo k sodelovanju vrtec z vsemi enotami, obe osnovni šoli s podružnicami, srednjo šolo, likovna, upokojenska in druga zainteresirana društva ter vse ostale javne zavode k sodelovanju. Če si starejši in mlajši med seboj pomagamo, zmoremo več in ustvarjamo boljšo in lepšo družbo. Cenimo ustvarjalnost in inovativnost. Vemo, da je vsak izdelek unikat, zato bodo vse voščilnice hvaležno sprejete.

Prosimo, da voščilnice, ki jih boste izdelali v vaših sredinah, krožkih in druženjih pošljete na naslov: Občina Ivančna Gorica, Sokolska 8, Ivančna Gorica do 15. 12. 2014.


Vir (tekst in fotto): http://www.ivancna-gorica.si/

Oglejte si tudi