Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Z nekaj kliki pomagajmo Zborallici v New York

Mešani pevski zbor Zborallica je aprila letos presenetilo vabilo, ki je do zborovodje Janje Strnad Omejec prišlo iz daljnih Združenih držav Amerike. Povabljeni so bili, da nastopijo v New Yorku, pri izvajanju opusa Calling All Dawns skladatelja Tina Christhoperja, za katerega je slednji osvojil tudi dva Grammy-ja. Zborallico so organizatorji našli sami, vseeno pa je bilo potrebno opraviti avdicijo preko posnetka. Ta je bil skladatelju ter organizatorjem všeč in vabilo je postalo uradno.

Ker pa gre za velik projekt, ki vključuje tudi nekaj-dnevno izobraževanje v New Yorku, je strošek udeležbe precej velik. Zato Zborallica pridno nabira sredstva, ki jim bodo pomagala do uresničitve njihovih sanj.

Tako so se v mesecu oktobru prijavili tudi v akcijo »Objem topline« na spletni strani Dormea. Da naberejo kar največ sredstev, jim lahko zelo preprosto pomagamo vsi.

Na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ objem podarite tako, da pod objavo "MePZ Zborallica" kliknete gumb »Podarjam objem«. Ob prvem kliku se je potrebno prijaviti z vašim e-mail naslovom. Na naslov vaše elektronske pošte boste dobili sporočilo Dormea (najdete ga med Promocijami), v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kjer torej kliknete gumb »Podarjam objem« pri Zborallici. Vsak naslednji dan do konca meseca oktobra pa lahko podarjate objeme brez registracije – samo sledite zopet povezavi v mailu, ki ste ga dobili ob prvi prijavi.

S tem zelo pomagate Zborallici, da bo v New Yorku uspešno predstavljala tudi Občino Ivančna Gorica.

Oglejte si tudi