Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Vabljeni na predavanje »Delovanje v toksični družbi«

Predavanje bo v sredo, 7. decembra 2022, ob 18. uri, v predavalnici Hiše kranjske čebele v Višnji Gori. Predavanje z naslovom Delovanje v toksični družbi – kako biti kljub temu uspešen, predavatelj, mednarodni svetovalec in lobist Miloš Čirič.

Predavanje bo tokrat namenjeno vsem, ki delujejo v organizacijah, ki postajajo vse boj toksične in vplivajo na tržišča, tehnologijo, stabilnost in ljudi. V organizacijah katerih delujemo je vse več motečih dejavnikov in dogodkov na katere vpliva naše delovanje. Dve podobni organizaciji o vrednotah se lahko dramatično razlikujeta. Ugotavljali bomo tudi posledice toksičnosti.

Lepo vabljeni na predavanje, ki bo vsakemu izmed vas nadgradilo znanje in zavedanje toksične družbe.

Še nekaj o predavatelju g. Čiriču:

Koncem študija se je usmeril na področje metod vodenja in komuniciranja. Delovne izkušnje je nabiral najprej v politiki, nato pa v gospodarstvu, kjer je postal svetovalec tako menedžmentu kot sindikatom (potrebno je spoznati obe strani, če želiš biti uspešen!). Svoje ideje in poglede na vodenje je testiral tudi kot menedžer in odločevalec. Med drugim je bil dolgoletni svetovalec predsednika uprave Zavarovalnice Maribor (sedaj Zavarovalnica Sava), pred tem pa podpredsednik uprave Gea College-a, ki je takrat uvajal znanja iz področja podjetništva v regijo.

Je avtor in soavtor ter predavatelj programov s področja komuniciranja, upravljanja sprememb, grajenja zaupanja, osebnega razvoja, networkinga, PR in lobiranja. Kot lobist je delal na prevzemanju in obrambi podjetij, zniževanju davkov, spreminjanju zakonov in podobno. Kot gostujoči predavatelj je predaval je na številnih fakultetah širem jugovzhodne Evrope. Redno predava na različnih konferencah.

G. Miloš je mednarodni svetovalec in eden je od nabolj spoštovanih strokovnjakov za lobiranje v  regiji. Bil je svetovalec mnogim ministrom v vladah in županom na področju bivše YU.

Je osebni coach vodilnih menedžerjev številnih podjetij in mentor mnogih uspešnih posameznikov.

Oglejte si tudi