Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

Prijetno domače dogajanje na sejmu Natour Alpe-Adria

Destinacija Prijetno domače - Občina Ivančna Gorica se tudi v letošnjem letu predstavlja na osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe-Adria, ki poteka na ljubljanskem razstavišču od srede 31. januarja do sobote 3. februarja 2018.

Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj letno privabi okrog 15000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

Na stojnici, v stekleni dvorani razstavišča, se v teh dneh pod okriljem Občinske turistične zveze Ivančna Gorica in Zavoda Prijetno domače predstavljajo turistična društva iz naše občine, ki so k sodelovanju povabila tudi nekatere turistične ponudnike.

Destinacija Prijetno domače - občina Ivančna Gorica je obiskovalcem na sejmu tradicionalno predstavljena kot prijazno okolje z gostoljubnimi ljudmi, bogato zgodovinsko in kulturno dediščino ter rastočo turistično ponudbo. Poseben poudarek razstavljavci letos namenjajo tudi čebelarskemu turizmu, saj iz naših krajev izhaja znamenita čebela kranjska sivka ter zeleni lepotici Krki, ki k sebi vabi vse zaljubljence. Vse to pa društva predstavila različnim ciljnim skupinam, ki predstavljajo naše potencialne obiskovalce, kot so pohodniki in kolesarji, družine z otroki, avtodomarji ter raznovrstne zaključene skupine.

Na otvoritveni dan sejma se je v okviru Mednarodne turistične tržnice »Več znanja za več turizma« predstavljala naša Srednja šola Josipa Jurčiča, v dneh od 1. do 3. februarja pa na sejmu nastopa vseh 12 turističnih društev pod okriljem OTZ Ivančna Gorica.

Včeraj so svojo turistično ponudbo obiskovalcem predstavili TD Ambrus, TD Stična, TD Grča in TD Krka, ki je na sejmu prisotno vse tri dni. Danes se poleg Krke predstavljajo tudi TD Zagradec, TD Ivančna Gorica in TD "Publius maximius" Valična vas. Popoldan pa se bosta na stojnici predstavili turistični društvi Višnja Gora in Polževo.

Zadnji sejemski dan se bodo obiskovalcem predstavili še TD Muljava in TD Šentvid pri Stični ter tradicionalno ob zaključku še VSTD Debeli Hrib.

Lepo vabljeni na našo skupno stojnico na sejmišče v Ljubljani.

Oglejte si tudi