Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v Ivančni Gorici od 9. do 15. februarja 2018

Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica v znamenju pustnih rajanj, poskrbljeno pa bo tudi za ljubitelje pohodništva. Vabljeni!

Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica vabi v petek, 9. februarja 2018, ob 9. in 15. uri ter v soboto, 10. februarja 2018, ob 9. uri na INFORMATIVNI DAN za programa splošna gimnazija in ekonomski tehnik.

Občina Ivančna Gorica in Zavod Prijetno domače v sodelovanju z organizatorjem Tržnice Ivančna Gorica, Zvezo kulturnih društev Ivančna Gorica in Plesnim klubom Guapa, vabijo na letošnjo PUSTNO POVORKO V IVANČNI GORICI, ki bo potekala na pustno soboto, 10. februarja, ob 10. uri. Najlepše maske bodo tudi bogato nagrajene. Skupinske in družinske maske se še lahko prijavijo na telefonski številki 041 437 382 ali e-naslovu turizem@ivancna-gorica.si.

Kulturno športno društvo Dob in Krajevna skupnost Dob vabita na 7. tradicionalni množični DOBUSKI POHOD NA VRH, ki bo v nedeljo, 11. februarja ob 9.30 uri, na nadvozu avtoceste Podboršt. Trasa pohoda: Podboršt, Zagorica (9:50), Vrh, Hrastov dol, Lučarjev Kal, Bojansko (lovska koča – golaž), Male Pece, Podboršt. Pot je dolga 15 km, hoja pa na lastno odgovornost.

V torek, 13. februarja pa ste vabljeni na pustno povorko in PUSTNO RAJANJE V VIŠNJO GORO. Maškare se dobite ob 16.45 uri na Mestnem trgu v Višnji Gori, od koder se boste skupaj odpravile proti Mestnemu kopališču, kjer se bo ob 17. uri začelo pravo pustno rajanje.

Sankukai karate klub Ivančna Gorica med 13. in 15. februarjem, pripravlja dan odprtih vrat in sprejem novih članov v šolo karateja. Vpisi bodo potekali v prostorih Športne dvorane OŠ Stična in Podružnične šole Zagradec.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi