Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Izšla je knjižica »Koledar prireditev v Občini Ivančna Gorica 2018«

V novi knjižici s koledarjem prireditev je predstavljenih 160 dogodkov, ki se bodo v letošnjem letu odvijali na območju destinacije Prijetno domače - občina Ivančna Gorica.

Gledališke, glasbene in plesne prireditve, kulturno-umetniški dogodki in razstave, šport in rekreacija, zabavni dogodki; tradicionalne in premierne, regionalne in lokalne, večje in manjše, za staro in mlado, vse to so prireditve v naši občini za leto 2018.

Knjižica "Koledar prireditev v Občini Ivančna Gorica 2018" je na voljo v Turistični pisarni
Zavoda Prijetno domače na Sokolski ulici 5 ter v Sprejemni pisarni Občine Ivančna Gorica na Sokolski ulici 8 v Ivančni Gorici. Namenjena je tako domačinom, kot obiskovalcem od drugod, na voljo pa bo tudi na pomembnejših informacijskih točkah širom občine.

Koledar je bil sestavljen s pomočjo podatkov in datumov prireditev, ki so jih organizatorji iz območja naše občine lahko posredovali v prvih dneh letošnjega leta. Za ostale prireditve, ki se bodo zvrstile tekom leta pa so na voljo informacije na spletni strani Občine Ivančna Gorica, v rubriki »Namig za premik« ter občinskem glasilu Klasje. Organizatorji prireditev si pridržujejo pravico do sprememb, ki bodo objavljene v zgoraj omenjenih občilih.

Naloži si koledar prireditev >>

Oglejte si tudi