Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Anketa: Prihodnost mladih v občini Ivančna Gorica

Spoštovani prijatelji mladine! Komisija za mladinska vprašanja trenutno oblikuje dokument Strategija za mlade občine Ivančna Gorica. Komisija v okviru oblikovanja dokumenta Strategija za mlade občine želi z vašo pomočjo ugotoviti, kakšne ukrepe izvesti v občini Ivančna Gorica, da bo le ta prijazna mladim.

Ukrepi bodo vplivali na politiko lokalne skupnosti, predvsem na področjih, ki zadevajo mlade. Ta področja so zlasti izobraževanje mladih, zaposlovanje mladih, bivanjske razmere mladih, zdravje in dobro počutje mladih, mladinsko organiziranje, participacija mladih, prostovoljstvo mladih, informiranje mladih in mobilnost mladih. Vključevanje mladih v oblikovanje strategije, izvajanje in evalviranje ciljev in ukrepov, ki so zanje pomembni, je temelj za razvoj mladinske politike. Strategija za mlade bo tako pripomogla tudi k oblikovanju Lokalnega razvojnega programa občine Ivančna Gorica 2021 - 2030.

Prispevate lahko tako, da rešite anketo in poskrbite za svojo prihodnost in prihodnost mladih. Anketa je dostopna na povezavi: https://1ka.arnes.si/a/13108.

Izpolnjena anketa je anonimna in se bo uporabila izključno v raziskovalni namen oblikovanja dokumenta. Reševanje ankete vam bo vzelo približno 5 minut. V primeru, da bi pri izpolnjevanju želeli pomoč nas lahko kontaktirate na elektronski naslov: mladi@ivancna-gorica.si.

Reši anketo in poskrbi za svojo prihodnost in prihodnost mladih. Za sodelovanje in odgovore se vam vnaprej iskreno zahvaljujemo.

#MladiZaIvančno

Oglejte si tudi