Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

1. župnija v Sloveniji s svojo električno polnilnico

V ponedeljek, 18. 10. 2021, se je v Grosuplju, natančneje v župnišču Grosuplje odvila prav posebna otvoritev novih električnih polnilnic, ki so na voljo vsem okoliškim prebivalcem in faranom. Župnik g. Martin Golob pravi, da je resnično hvaležen, da se je prikazala priložnost za sodelovanje s podjetjem Pan Jan, ki je v partnerstvu Porshe Finance Group Slovenia zelo hitro, učinkovito, odzivno in tehnično dovršeno speljala in omogočila tovrsten projekt.

“Resnično sem ponosen in hvaležen, da se je prikazala priložnost za sodelovanje s podjetjem Pan Jan, ki je v partnerstvu Porshe Finance Group Slovenija zelo hitro, učinkovito, odzivno in tehnično dovršeno speljal tovrsten projekt,” je dejal župnik Martin Golob.

Župnija Grosuplje je tako prvo župnišče v Sloveniji, ki se lahko pohvali s svojo lastno električno polnilnico. Župnik Martin Golob je ob tem poudaril, da je ponosen in vesel, da se lahko tudi njegova župnija pohvali, da sledi trendom življenja in razvoja, ki se hitrostno razvija v to smer. Želi si ostati v koraku s časom, zato se zavestno trudi za dobrobit ljudi in zmanjševanja onesnaževanja na vseh ravneh.

Ob tej priložnosti je gospod Golob nove električne polnilnice tudi blagoslovil. Tako so  popolnoma pripravljene na prve obiskovalce in žejne električne konjičke. Uporaba polnilnic je povsem preprosta in brezplačna. “Najboljše pa je, da se lahko posameznik v času polnjenja svojega avtomobila sprehodi po bližnjem hribu, na katerem stoji grosupeljska cerkev ter se tako v miru navdihne svežega zraka in energije ali pa celo spije kavico iz kavomata pri cerkvi,” še doda Martin Golob.

Avtohiša Pan Jan je kot partner in pokrovitelj projekta v sodelovanju s Porshe Finance Group Slovenia ponosna na tovrstne trajnostne in zelene projekte. “Kot podjetje smo tudi sami zelo okoljsko naravnani in podpiramo uporabo ter napredek električnih vozil” je še dodala Anita Prijatelj, direktorica podjetja Pan Jan.

Podjetje Pan Jan je uspešno slovensko podjetje s tridesetletno tradicijo. Njihove dejavnosti so prodaja in servisiranje vozil znamk Škoda in Kia, tehnični pregledi, center rabljenih vozil, kleparsko-ličarska delavnica in še kaj. S sedežem v Trebnjem in poslovno enoto z enakimi dejavnostmi v Ivančni Gorici so srednje veliko podjetje, nudi delo šestdeset zaposlenim in je eno najuspešnejših podjetij v svojem poslovnem področju.

 

https://www.panjan.si/

https://www.facebook.com/panjan1

https://www.instagram.com/avtohisapanjan/

https://www.youtube.com/channel/UCY_80xYA7MrcZojDUyqc1tw

https://www.tiktok.com/@avtohisa_panjan

Oglejte si tudi