Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Preventivna akcija za motoriste bo potekala na sedežu ZŠAM Ivančna Gorica

Združenje šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica obvešča, da bo preventivna akcija »Motorist za vedno«, ki je bila načrtovana v soboto 25. marca, potekala zaradi napovednega dežja po prilagojenem programu. Predavanje bo potekalo v prostorih ZŠAM Ivančna Gorica, Sokolska ulica 14, Ivančna Gorica (nasproti Železniške postaje) ob 10. uri.

Zaradi napovedanega dežja odpadejo načrtovane aktivnosti na poligonu, ki je bil predviden na Sokolski ulici. Vsi motoristi in zainteresirani pa so klub temu vabljeni, da se pred začetkom motoristične sezone udeležijo predavanja, ki bo potekalo v prostorih ZŠAM Ivančna Gorica, s pričetkom ob 10. uri.

Predstavniki Policije bodo na predavanju udeležence seznanili s teoretičnim prikazom varne vožnje z motorji, pravilno pripravo motorjev pred začetkom motoristične sezone, predstavili aktivnosti Policije za zmanjševanje prometnih nesreč motoristov in predstavili statistiko in analizo prometnih nesreč  z motornimi kolesi.

Preventivno akcijo organizira ZŠAM Ivančna Gorica v sodelovanju s Policijo in Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Ivančna Gorica, sodelujejo tudi MK Fire Group, AMD Šentvid pri Stični, Oldtimer klub Škofljica, Goldwing klub Dolenjska in Šola vožnje ZŠAM Grosuplje.

Oglejte si tudi