Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo številne prireditve, na katere ste vljudno vabljeni.

Po treh zaporednih zmagah rokometaše SVIŠ-a iz Ivančne Gorice čaka to soboto boj za novi par točk. V športno dvorano OŠ Stična prihaja okrepljeni novinec MRK Ljubljana. Dvoboj z ljubljanskimi rokometaši bo v soboto, 19. oktobra 2019, s pričetkom ob 19. uri.

V soboto 19. oktobra 2019, ob 19.30 uri, bo v Župnijskem domu Šentvid pri Stični potekal prvi letošnji jesenski Vidov večer. Gosta večera bosta domačina, ultramaratonca Katja in Toni Vencelj. V sliki in besedi bosta predstavila svoje dosežke in podvige. Po predstavitvi bo priložnost za druženje.

Planinsko društvo Šentvid pri Stični in Turistično društvo Gradišče nad Šentvidom in Stično vabi vse pohodnike, planince, ljubitelje reakcije in narave na tradicionalni že 23. pohod po Lavričevi poti. Pohod bo potekal v nedeljo, 20. oktobra 2019, s startom v Šentvidu pri Stični pri gostilni Jankel, med 7. in 10. uro zjutraj. Številni pohodniki boste lahko na 17 kilometrov dolgi poti uživali v številnih naravnih lepotah in razgledih vse do Julijcev. Zaključek pohoda bo potekal pri Lavričevi koči na Gradišču, kjer bo za udeležence pohoda pripravljena okusna malica, poleg kmečke pojedine bosta tudi mošt in kostanj. Tudi letos bo na Gradišču tradicionalna razstava buč, člani Gobarskega društva Novo mesto pa pripravljajo razstavo gob. Vabljeni to nedeljo na Lavričevo pot, da okusite vse lepote letošnje jeseni.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi