Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Najlepše urejeno krajevno središče je Stična, sledita ji Šentvid in Dob

Na tradicionalni decembrski seji Občinske turistične zveze Ivančna Gorica, ki je potekala v sredo, 7. decembra 2022, v prostorih Turistične kmetije Fajdiga, so razglasili tudi priznanja najbolj urejenim krajevnim središčem v krajevnih skupnostih naše občine.

V letošnjem letu so priznanja za najlepše urejeno krajevno središče prejele KS Stična – zlato priznanje, KS Šentvid pri Stični – srebrno priznanje in KS Dob pri Šentvidu – bronasto priznanje. Priznanja so predstavnikom posameznih krajevnih skupnosti in turističnih društev podelili predsednik OTZ Ivančna Gorica Stane Kralj, predsednik ocenjevalne komisije Pavel Groznik in podžupanja Občine Ivančna Gorica Martina Hrovat. 

Ob tej priložnosti je delo občinske turistične zveze v iztekajočem letu 2022 podrobneje predstavil predsednik OTZ Stane Kralj. Po besedah podžupanje Martine Hrovat si nadaljnjega dobrega sodelovanja tako z zvezo kot društvi želi tudi vodstvo Občine Ivančna Gorica. Poudarila je pomen prostovoljnega dela, ki ga opravljajo številni člani in članice v turističnih društev. Skupno sodelovanje pripomore tudi k večji urejenosti in turistični prepoznavnosti naših krajev.

Slovesna podelitev je minila ob zvokih harmonikarja Marka Zupančiča in izrečenih predprazničnih voščilih.

Oglejte si tudi