Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
7°C
NED.
21°C
9°C
Oceni objavo

Čestitke Radiu Zeleni val za 26 let pozitivnih zgodb iz občine Ivančna Gorica

Danes 26 let delovanja praznuje Radio Zeleni val, ki ima zveste poslušalce tudi v naši občini. Poslušati ga je mogoče na treh različnih frekvencah, in sicer v osrednji Sloveniji, na Dolenjskem, na širšem območju Gorenjske in Štajerske.

Ustanovitve lokalnega medija, preko katerega delimo tudi številne uspehe Občine Ivančna Gorica, se dobro spominja tudi župan Dušan Strnad, saj domuje na Kriško – polževski planoti, kjer je radio tudi uradno pričel z delovanjem.

»Res je, danes je praznik za nas in za vse zveste poslušalke in poslušalce. Lahko rečem, da sem z radiem povezan vse od začetka in se še kako dobro spominjam takratne ekipe, ki je orala ledino na Polževem. Vesel sem, da vseh 26 let sodelujemo v dobro naše občine in verjamem, da tudi v dobro radia. Radio Zeleni val je tisti medij, ki mu vedno najbolj zaupam in vesel sem, da lahko v svet prinašamo pozitivne novice iz našega lokalnega okolja«,

je še povedal župan Dušan Strnad.

Celotni radijski ekipi izrekamo čestitke in si želimo dobrega sodelovanja tudi v prihodnje.



Dobrim zgodbam iz občine Ivančna Gorica boste lahko prisluhnili že jutri, v četrtek, 14. oktobra 2021, ob 8.30 uri, ko se bo župan Dušan Strnad javil iz radijskega studia v oddaji Z županom ob kavi. Vabljeni k poslušanju!

Oglejte si tudi