Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
22°C
13°C
SRE.
22°C
13°C

Brezplačna delavnica: Oblikovanje optimalne ponudbe

Organizator: Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja
Vstopnina: Vstop prost
Prijava na delavnico je obvezna na: b365.si/prijava
Deli


Vabljeni na brezplačno delavnico Oblikovanje optimalne ponudbe, ki jo organizira Trženjska akademija


Ponudba niso zgolj tehnične lastnosti izdelkov in cena. Kakšna je vaša ponudba? Ali vsebuje vse elemente, ki vplivajo na nakupno odločitev in odločajo o vaši uspešni prodaji? Na delavnici bomo naredili seznam elementov prodajno uspešne ponudbe. Imeli boste »check listo« s katero boste lahko preverili in izboljšali svojo ponudbo oz. oblikovali prodajno zmagovito ponudbo. Verjetno boste ugotovili, da morate spremeniti, izboljšati ali sploh šele določiti še veliko elementov, ki bodo vplivali na kupca, da se odločijo za vas in na konkurenco. In to zagotovo ne bo nižja cena. Ob zaključku delavnice boste imeli listo ukrepov za povečanje svojih prihodkov.

Bonus za udeležence
Vsak udeleženec delavnice bo lahko izkoristil možnost brezplačne strokovne analize kateregakoli prodajnega orodja, kot so prodajne brošure, letaki, plakat, prodajna e-pošta, prodajni nagovor in podobno. Predavatelj vam bo na podlagi vašega primera podal predloge za vsebinske izboljšave.

Delavnico vodi Primož Hvala

Več informacij o delavnici najdete na spletni strani


Prijave na

Prosimo vas le, da se delavnic, na katere se prijavite, tudi udeležite, saj je število mest omejeno.

Priprava in izvedba delavnic Trženjske akademije potekajo v okviru operacije Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi