Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Ižanski sejem - prijavite svojo stojnico

Ižanski sejem bo ponovno obudil sejemsko dogajanje na Igu in sicer v soboto, 16. septembra 2017, med 10.00 in 17.00 uro.

Sejem je priložnost, da na enem mestu pokažemo različne dejavnosti in življenje na podeželju. Na nek način je vez, ki nas povezuje z nekdanjimi časi, saj je bil nekoč Ig zelo znan sejemski kraj v tem delu Slovenije.

Naš cilj je narediti ta sejem viden in razpoznaven v naši krajih, zato si prizadevamo, da bi privabili čim več udeležencev. Kot razstavljavce si želimo tako domača kot gostujoča društva, posameznike-podjetnike in druge organizacije.

K sodelovanju vabimo vse, ki bi se želeli predstaviti s svojimi izdelki ali kakšnimi drugimi dejavnostmi. Vsak razstavljavec bo imel na voljo stojnico/mizo.

Vabljeni predvsem izdelovalci domače obrti, umetniških izdelkov in pridelovalci zdrave hrane in dobrot s podeželja. Vsi ponudniki nam ob prijavi napišite opis izdelkov.

Tudi letošnji sejem bo še dodatno popestren s pokalom »Šefla« in razstavo gob, pripravili pa bomo še marsikaj zanimivega.

Izpolnjeno prijavnico pošljite do 5. septembra 2017 na naslov Občina Ig Govekarjeva cesta 6, 1292 Ig, na mail marica.zupan@obcina-ig.si, ali info@obcina-ig.si.

Prijavnico dobite tudi na sedežu Občine Ig in na spletni strani www.obcina-ig.si.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel 01/2802-318

Po prejetju prijavnice vas bomo o podrobnostih sodelovanja na sejmu pravočasno obvestili.

Vse podrobnejše informacije o sodelovanju na sejmu vam bomo poslali pravočasno.

V pričakovanju vašega sodelovanja vas lepo pozdravljamo.

Oglejte si tudi