Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Delovanje Občine Ig

Obveščamo vas, da je vstop v stavbo Občine Ig, mogoč le ob pogoju, da ste zdravi in ne kažete znakov okuženosti, saj želimo zavarovati zdravje vseh občanov in preprečiti ponovno širjenje bolezni. V času nahajanja v stavbi občine Ig je potrebno obvezno upoštevati vse samozaščitne ukrepe. Ves čas je potrebno nositi zaščitno masko, držati primerno varnostno razdaljo ter ob prihodu in odhodu uporabljati sredstva za razkuževanje rok. 

Nenadzorovano gibanje po občini Ig ni dovoljeno, zato se na občino vstopa le po predhodnem dogovoru s strokovnimi delavkami in delavci občinske uprave. Svoj obisk, predhodno najavite in se s strokovnimi delavci za termin obiska dogovorite preko telefona ali preko e-pošte. V primeru, da ste vabljeni, s seboj prinesite vabilo. 
V kolikor boste obiskali Občino Ig nenajavljeni in gre za nujne, neodložljive primere, boste na strokovne delavce občinske uprave počakali na označenih mestih.  

Če želite oddati vlogo ali drugo dokumentacijo, jo oddajte v poštni nabiralnik ob vhodnih vratih. Če želite oddati vlogo ali drugo dokumentacijo, jo lahko oddate po redni ali elektronski pošti. Lahko pa jo odložite v poštni nabiralnik ob vhodnih vratih občinske stavbe.

Ostanite zdravi.

 

Oglejte si tudi