Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

POPIS VODOMEROV

Režijski obrat Občine Ig je v mesecu septembru izvajal letni popis vodomerov po celotni občini. V kolikor vas popisovalec ni našel doma, vaš vodomerni jašek pa je v objektu, vam je pustil sporočilo, na katerem je telefonska števila (01/2802-314) in elektronski naslov (rezijski.obrat@obcina-ig.si) na katere ste uporabniki dolžni javiti stanje oziroma odčitek na vašem vodomeru. Prav tako je veliko vodomernih jaškov izven objektov, vendar dostop do njih zaradi ograj, ni mogoč. Tudi tem lastnikom objektov so bila puščena obvestila, da sami javijo stanje vodomerov.

Za vse, ki bi imeli kakršnokoli vprašanje glede popisa oziroma izdano položnico, lahko pokličete na telefon 01/2802-314, da lahko čim hitreje uredimo morebitne napake. Reklamacije sprejemamo v roku 8 dni po prejemu položnice.

Ob popisu vodomerov je bilo ugotovljenih tudi veliko lomov in poškodb cevi od vodomera do objekta in po objektu zato lastnikom objektom priporočamo, da mesečno javljate stanja vodomerov in se izognete visokim računom za porabljeno vodo.

Vse prejemnike obračunov komunalnih storitev s strani Občine Ig obveščamo, da imate možnost prejemanja računov na sledeči način:

-          E-račun v vašo banko
Račun vsak mesec prejmete direktno v vašo elektronsko banko, za plačilo je potrebna vaša potrditev.

-          PDF račun prejmete na vaš elektronski naslov
Račune vam namesto po pošti pošiljamo po elektronski pošti na vaš mail. Če ste do sedaj prejemali račun v obliki položnice, prejmete položnico s QR kodo tudi na mail.

V primeru, da se odločite za eno izmed zgornjih možnosti, le to sporočite na rezijski.obrat@obcina-ig.si

 

Občina Ig, Režijski obrat

Oglejte si tudi