Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Držite se sprejetih ukrepov

Spoštovani občani in občanke. Z zaskrbljenostjo spremljamo epidemiološko sliko tako države, kot naše občine. Kljub zelo strogim sprejetim ukrepom države, kjer je potrebno sodelovanje in zaupanje ter samozaščitno obnašanje vseh občanov, opažamo, da se mnogi teh omejitev ne držijo. 

Pozivamo vas, da omejite vse stike, da se izogibate nedovoljenemu zbiranju na javnih površinah ali v privatnih objektih. Še naprej je obvezno nošenje mask, razkuževanje ter ohranjanje medosebne razdalje. 

Vsi si želimo, da bi čim prej odprli šole in zagnali gospodarstvo. Vse to lahko dosežemo le, če bomo prav vsi spoštovali ukrepe in se obnašali odgovorno. 

S sodelovanjem, kolektivno odgovornostjo, solidarnostjo in s spoštovanjem sočloveka, njegovega zdravja in načina življenja, tako v lokalnih skupnostih kot na nacionalni ravni, lahko naredimo ogromno. 

Vaše vprašanje/pobudo/vlogo/prošnjo pa lahko v času epidemije naslovite na Občino Ig na naslov: info@obcina-ig.si. V kolikor želite sprejem, pa vas prosimo, da se predhodno najavite na telefon 01 2802 300, da vas lahko osebno sprejme referent oz. sodelavec občine. Lahko pa naslovite vlogo na elektronski naslov: info@obcina-ig.si ali pokličete po telefonu: 01 2802 300. 

Skupaj bomo zmogli. 

Ostanite zdravi!

Oglejte si tudi