Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

Dragi starši, vašemu otroku le najboljše! Športna gimnastika - odlična podlaga za vsak šport

"Gibalno opismenjevanje seveda nikoli ni samo gibalno. V gibanju so vselej skriti še drugi aduti. S pomočjo gibanja namreč otrok spoznava zakone narave. Spoštovanje pred gravitacijsko silo se zgradi ob neštetih padcih in bolečih delih telesa. Mali fiziki se na gugalnici spoznavajo z navorom in hitro ugotovijo, da je treba podaljšati ali skrajšati ročico, da se lahko dva gugata ritmično, čeprav nista enako težka. Cel kup je takih znanj, ki jih najprej izkusimo z ali na lastnem telesu, potem pa se jih v šoli učimo na abstraktni ravni. Zato velja, da so motorično spretni otroci načeloma tudi intelektualno spretni oziroma imajo vsaj dobre predispozicije za kakovostne kognitivne procese. Gibalno opismenjevanje je tesno povezano tudi s čustvi, telesno samopodobo ter splošno samozavestjo." (dr Milan Hosta)

Najuspešnejše gimnastično društvo Zelena jama te vabi, da pripeljete svojega otroka k nam na najboljše športno opismenjevanje v mestu Ljubljana. 
Dragi starši, najmlajši otrok, star od 4 - 6 leta, naj pride vsak torek in/ali četrtek ob 16.30 uri (60 min vadba) in ob 17.30 uri. Na vadbi so strokovni, nasmejani in pozitivni vaditelji, ki skozi igro, otrokom, prikažejo osnovne motorične vaje. Prva vadbena ura je brezplačna.

Več informacij dobite na gsm 070 796 207 in 040 592 691, lahko nam pa pišete na info@gimzj-drustvo.si, ali pa se osebno oglasite v naši matični enoti: Gimnastično društvo Zelena jama, Pokopališka 35, Ljubljana. Dobite nas pa tudi na facebook @gdzeleajama ali na instagramu GD Zelena jama.


Oglejte si tudi