Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
13°C
10°C
JUTRI
15°C
6°C

Seminarji za zdravo, srečno in uspešno življenje

Organizator: Turistično društvo Kurešček
Vstopnina: Vstop prost
Terapija celostne preobrazbe

Predavatelj, ki se nam bo tokrat predstavil, prihaja iz Avstralije. Matej Satler dela in živi v Avstraliji, trenutno pa je na počitnicah v Sloveniji. Mi smo izkoristili njegovo prisotnost in ga povabili na Golo, da nam predstavi metodo imenovano RTT- rapid transformational therapy oziroma metodo hitre in celostne notranje preobrazbe. RTT je tehnika notranje preobrazbe, ki temelji na več različnih metodah. Ta hibridna terapija združuje učinkovita in koristna načela hipnoterapije, nevrolingvističnega programiranja, psihoterapije in vedenjsko kognitivne terapije ter omogoča izjemne rezultate. Različne terapije, ki temeljijo na pogovoru pogosto zahtevajo leta prizadevanj, preden so vidni rezultati, pri uporabi metode RTT pa enake rezultate največkrat dosežemo že zgolj z eno samo seanso.

S kombiniranjem omenjenih metod delujemo na človekovo podzavest. Katera orodja oziroma metode bomo uporabili je odvisno od tega, kaj hoče človek doseči in glede na njegovo osebnost ter značaj. Glavni namen in cilj te metode je, da človeku pomaga do ključnih samospoznanj, ki mu posledično omogočijo opustiti navezanosti, slaba občutja, negativne miselne vzorce in podobno ter duhovno napredovati. 

Metodo RTT je večkrat nagradilo tudi Britansko zdravniško združenje, prejela pa je tudi nagrado Stivie Awards.

Metoda RTT uporabljamo za spreminjanje motečih navad in prepričanj, ki nas ovirajo pri samouresničevanju in v medsebojnih odnosih. Ta metoda se ne uporablja zgolj za odpravljanje omenjenih težav, temveč tudi za doseganje vrhunskih športnih rezultatov, izjemnih poslovnih uspehov, za boljšo koncentracijo in lajšanje tesnobe. 

Matej Satler se je metode naučil pri njeni ustanoviteljici Marisi Peer. Na predavanju nam bo metodo podrobno predstavil, obenem pa nam bo predstavil tudi, kako ustvariti najpomembnejši partnerski odnos v celotnem stvarstvu - partnerski odnos s samim seboj.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi