Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
30°C
14°C
JUTRI
27°C
17°C

Seminarji za zdravo srečno in uspešno življenje

Organizator: Turistično društvo Kurešček
Vstopnina: Vstop prost
Chi Well Pointer

Vabimo vas na naše redno srečanje, ki bo v sredo 17. aprila ob 19.00. Tokrat bomo govorili o temi, ki jo na naših predavanjih še nismo obravnavali. Naš gost bo Tjaša Vuzem, ki nam bo predstavila  akupunkturo. 

Akupunktura je metoda tradicionalne kitajske medicine, ki se uporablja za zdravljenje bolezni in lajšanje bolečin. Temelji na načelu telesne energije qi, ki potuje po nevidnih kanalih, tako imenovanih meridianih oziroma kanalih, ki povezujejo površje telesa z različnimi notranjimi organi. Preko akupunkturnih točk  lahko sprožimo reakcije v telesu. Znano je, da akupunkturisti uporabljajo pri svojem delu kot las tanke sterilne igle, katere zabadajo na akupunkturne točke po telesu. Tjaša nam bo bolj podrobno predstavila akupunkturo, predstavila pa bo tudi sodobnejši način stimuliranja akupunkturnih točk, kjer se namesto igel uporablja naprava imenovana Chi Well Pointer. S CWP blokade odpravljamo tako, da narahlo pritisnemo na boleča mesta. Kože ne prebadamo tako kot je to praksa pri akupunkturi.

Predavanje ne bo samo teoretično, ampak tudi praktično. Tjaša bo skupaj s pomočniki, ki obvladajo delo s to napravo,  praktično pokazala kako naprava deluje. Demonstracijo zdravljenja bo izvedla pri vseh, ki boste to želeli.
Prisrčno vabljeni!
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi