Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
25°C
13°C
JUTRI
18°C
15°C

Seminarji za zdrava, srečno in uspešno življenje

1864
Organizator: Turistično društvo Kurešček
V okvirju Seminarjev za zdravo srečno in uspešno življenje, ki jih organiziramo vsakih štirinajst dni, vabimo na predavanje Tatjane Miljavec. Tatjana je intuitivna terapevtka, govorila pa bo o tem zakaj zbolimo. 

Zagotovo je že vsakdo kdaj zbolel ali pa vas prav sedaj pestijo določene zdravstvene težave. Pa veste zakaj ste zboleli? Tatjana Miljavec zna prepoznati vzroke, ki pripeljejo do zdravstvenih težav, saj bolezen dojema kot odsotnost ravnotežja v telesu. Če hočemo to neravnovesje odstraniti, je treba najprej ugotoviti, od kod izvira. Enako velja tudi, če želimo izboljšati težavne medsebojne odnose in druge blokade, ki nas ovirajo v življenju.  

Tatjana je prepričana, da se vse prične v naši podzavesti, kjer je vse vkoreninjeno in kjer so shranjene naše travme iz preteklosti, potlačene skrivnosti, prepričanja in družinski miselni vzorci. Če plevel izpulimo skupaj s korenino, se ga znebimo za vedno, sicer se vedno znova razraste podobno, kot se vedno znova povrnejo tudi naše težave.

 Tatjana Miljavec ima sposobnost, da se poveže z izvirno energijo, kjer so zapisani vsi naši vzorci. Zaradi te sposobnosti zna poiskati telesni, mentalni ali čustveni vzrok bolezni ter težav. Na predavanju bo govorila o svojih terapevtskih izkušnjah in praktičnih primerih, ki jih je reševala v svoji terapevtski praksi.
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi