Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
4°C
-1°C
JUTRI
4°C
-5°C

Seminar za zdravo, uspešno in srečno življenje

1402
Organizator: Turistično društvo Kurešček

Verjamem, da še vedno odzvanja v vaših mislih zadnje srečanje, ko je bil z nami Božidar Grilc. S pomočjo hipnoze ste se podali v nevidni svet, ki obstaja v vsakemu izmed nas.  Kljub temu, da ga ni zaznati, pa je močan in pomemben, saj kreira življenje in odločitve. Hipnoza je le ena od metod, ki povezuje podzavest.. Obstaja pa še vrsta drugih "orodij", ki so zelo uporabna za delo na sebi in lahko pripeljejo do enakih ali celo boljših rezultatov kot hipnoza.

V Kulturni dvorani Golo bo v sredo, 1. marca 2017 ob 19.00  predstavljena ena od metod, ki povezuje z nezavednim. Spoznavali boste odstranjevati vezi, ki omejujejo. To so tiste vezi, ki izhajajo iz našega otroštva, družinskega okolja in kulture, kakor tudi iz strahov in odzivov na pretekle dogodke. Ovirajo nas in nam onemogočajo, da bi dosegli tisto, kar v resnici smo.

Z vami bo Irena Jeglič Mehle, ki bo predstavila metodo odstranjevanja vezi, kot jo je razvila . Metoda je celostna, preprosta in primerna za odrasle, otroke in mladostnike. Omogoča ozaveščanje in razreševanje vzrokov za  težave.

Večer z Ireno Jeglič Mehle bo zelo zanimiv in poučen.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!