Logo MojaObčina.si

Ig

JUTRI
19°C
11°C
PON.
19°C
12°C

Mala gibalna malica

Organizator: Društvo Šola zdravja in Stičišče Središče
Vstopnina: Vstop prost
Spletni dogodek

Svetovni dan zdravja je enkrat na leto, za svoje telo in um pa moramo skrbeti skozi celo leto, tudi na delovnem mestu.

Vabimo vas, da se pridružite dvotedenski akciji telovadbe na delovnem mestu MALA GIBALNA MALICA, kjer se lahko vsak delovnik udeležite 10 minutne telovadbe ob uri, ki najbolj ustreza vam in vašemu delovniku, ob 10.00, ob 11.00 ali ob 12.00 uri.

  ZOOM POVEZAVA

Vadbo izvajajo diplomirani kineziologi: Simon Jurmić, Matic Habuš in David Mlakar.

Počasi se vračamo v pisarne ali delamo od doma, kjerkoli že smo, nikoli zares ne pomislim, da bi vstali izza računalnika in se razgibali.
Za svoje telo moramo poskrbeti tudi na delovnem mestu - poskrbeti moramo za pravilno držo pri sedenju, na vsako uro je priporočljivo vstati, se razgibati in pogledati kam dlje kot v računalniški zaslon. Med malico pa lahko svoje telo tudi primerno razgibamo za kvalitetnejši preostanek delovnega dne.


Vzame vam le 10 minut.


****

Akcijo organizirata Društvo Šola zdravja in Stičišče Središče ob svetovnem dnevu zdravja. Vadba poteka vsak delovni dan od 12. do 24. april ob 10.00, 11.00 in 12.00, pridružite se ob uri, ki vam najbolj ustreza.

Društvo Šola zdravja združuje člane iz celotne Slovenije, jutranjo telovadbo trenutno izvajajo v 230 skupinah v 86 občinah. V obdobju omejevanja druženja so se hitro prilagodili in svojim članom ponudili jutranjo telovadbo 1000 gibov preko ZOOM-a, preko lokalnih TV postaj in preko YouTuba. Aktivnosti Društva Šola zdravja financirajo Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za zdravje in MDDSZ.

Stičišče Središče, regionalno stičišče osrednjeslovenske regije, podpira društva, zasebne zavode in druge nevladne organizacije iz različnih vsebinskih področij delovanja.
V vsaki občini želimo vzpostaviti trajno obliko dialoga med nevladnimi organizacijami in odločevalci. Občinam nudimo pomoč pri delu z nevladnimi organizacijami in sodelovanje pri izpeljavi participativnega proračuna. Aktivnosti Stičišča Središče financira MJU iz Sklada za NVO.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi