Logo MojaObčina.si
DANES
27°C
12°C
JUTRI
23°C
11°C

zaposlitev

Goriška regija
Ponedeljek, 15. April. 2024

Prodajni specialist (m/ž)

Naš naročnik je uspešno podjetje, usmerjeno v razvijanje visoko učinkovite in inovativne sisteme. Svojim kupcem nudijo optimalne rešitve, ki olajšajo izvedbo njihovega dela. Si želite postati del ekipe izkušenih strokovnjakov, kjer boste lahko unovčili in še dodatno razvili svoje tehnično znanje in prodajne veščine? Vabljeni k prijavi na prosto delovno mesto Prodajni specialist (m/ž).
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 18. April. 2024

Vodja izmene v poslovalnici (m/ž), Idrija

Od vas pričakujemo: IV. ali V. stopnja strokovne izobrazbe trgovske, komercialne ali katerekoli druge ustrezne smeri, zaželene 3 letne delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu, natančnost, prijaznost, komunikativnost, samostojnost in urejenost.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 18. April. 2024

Prodajalec (m/ž), Tuš Market Nova Gorica

Vaše delo bo obsegalo: strežba in svetovanje strankam, spremljanje zalog in založenost z blagom, polnjenje in urejanje prodajnih polic.
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Organizator/ka nepozabnih poslovnih dogodkov

Uživaš pri delu z ljudmi in si po naravi »multi-tasking« oseba? Imaš smisel za organizacijo dogodkov, kjer je zadovoljstvo udeležencev tvoje glavno vodilo? V podjetju Seyfor iščemo izkušenega organizatorja poslovnih dogodkov (m/ž), z očesom za podrobnosti, izjemnim občutkom za ljudi in žilico za organizacijo nepozabnih doživetij.
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Prodajni svetovalec m/ž

Opis delovnega mesta: sprejemanje in oddajanje pošte, delo na blagajni..
Moje Delo
Goriška regija
Ponedeljek, 22. April. 2024

Prodajni inženir (m/ž)

Naš naročnik je uspešno podjetje, usmerjeno v razvijanje visoko učinkovite in inovativne sisteme. Svojim kupcem nudijo optimalne rešitve, ki olajšajo izvedbo njihovega dela. Si želite postati del ekipe izkušenih strokovnjakov, kjer boste lahko unovčili in še dodatno razvili svoje tehnično znanje in prodajne veščine? Vabljeni k prijavi na prosto delovno mesto Prodajni inženir (m/ž).
Moje Delo
Goriška regija
Nedelja, 28. April. 2024

Prodajalec - Bovec (m/ž)

Uspešno in veliko trgovsko podjetje širi svojo ekipo in zato vanjo vabi nove sodelavce za delo Prodajalca (m/ž). V kolikor vas delovno mesto zanima, vabljeni k prijavi. 
Moje Delo
Goriška regija
Nedelja, 28. April. 2024

Komercialist na terenu (m/ž) na Primorskem

Uveljavljeno podjetje širi svojo prodajno ekipo! Te veseli delo na terenu, si želiš več svobode pri planiranju prodajnih obiskov in iščeš idealno priložnost za nadgradnjo tvoje karierne poti v prodaji? Poveži se z nami in naredi nov korak na poti do uresničitve tvojih kariernih ciljev.
Moje Delo