Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Sladka ponudba v Horjulčku

Športni park je v spomladanskih mesecih na novo zaživel. Februarja je svoja vrata odprl prenovljeni lokal v športnem parku Horjul, ki ga vodi mlada domačinka Sara Majetič. Kot je dejala v intervjuju, ki smo ga opravili z njo v začetku leta, želi prinesti v domači kraj prostor, ki bo prijeten za druženje in zabavo.
Marca in aprila so svojo ponudbo popestrili tudi z različnimi torticami in sladoledom. Za najmlajše so popestrili izbiro s čokoladnimi in marmeladnimi palačinkami ter šmornom, v aprilu pa na meni prihaja tudi ledeni kakav.
Sara je takole na kratko naštela kar nekaj razlogov za obisk: 'Približujejo se tudi vroči dnevi in seveda so vsi, tako kolesarji kot tudi motoristi več kot dobrodošli pri nas. V aprilu tudi pripravljamo nove osvežilne pijače, in sicer domači ledeni čaj breskev in limona, limonade z okusi, domač radler in pa za ljubitelje kave kave z okusi lešnika in karamele. Trudimo se tudi, da nam čim prej uspe urediti in izboljšati obe terasi, ki ju imamo. Torej tako na naši sončni in malo manj sončni strani.'
V aprilu imajo v načrtu tudi kar nekaj dogajanja, in sicer prvi nastop JU-JO premiera nove skladbe Iz Horjula
. Poleg tega bo otrokom in njihovim staršem zanimiva tudi novost, bralna urica za najmlajše z Majo Komotar in predstavitev nove knjige Neprevidna miška. Knjiga vsebuje dve zgodbi, in sicer Poškodovana miška, kjer govori o miški, ki se je poškodovala in so ji na pomoč priskočili otroci. Preko zgodbe se otroci naučijo oskrbeti manjše rane in spoznajo osnovne pripomočke prve pomoči. Druga je zgodba Živali v prometu. Ta govori o obisku živali v mestu, ki se ne spoznajo na cestno prometna pravila. Otroci tako skupaj z vzgojiteljicama spoznavajo prometne znake ter cestno prometna pravila za varno gibanje v prometu.
V načrtu je še nekaj zanimivih dogodkov, in sicer: 15. 4. zabava hitov 80/90/20ta z DJ Berny White. Že 22. 4. bo turnir v pikadu
in konec meseca, 29. 4. turnir v polaganju rok.
Za več informacij, bodo izdelali letake, lahko pa jih spremljate na Facebooku in Instagramu ali pokličite na 069715842.

Besedilo in foto: Peter Kavčič

Oglejte si tudi