Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Inline hokejisti v samem vrhu uvodnega dela državnega prvenstva

Že v minuli sezoni horjulski dinamiti ciljali visoko, a jim je na koncu za skupno zmago zmanjkalo nekaj malega sreče. V novo sezono, ki se je začela jeseni, so zato vstopili še dodatno motivirani, da vrnejo 'kanto' v Horjul!
Ker se je sezona šele dobro začela, smo za kratek komentar po uvodnih preizkušnjah povprašali Tima Finka: 'V začetku novembra se je začelo Inline državno prvenstvo Slovenije, v katerem Dinamiti nastopamo z dvema ekipama (HK Dinamiti Horjul in TNT Dinamiti). Do sedaj sta obe ekipi odigrali 5 tekem. Lahko se pohvalimo, da je prva ekipa Dinamitov še neporažena in trenutno zanesljivo zaseda prvo mesto na lestvici. Ekipa TNT  je sezono začela z dvema porazoma, kar pa fantom ni vzelo poguma, ampak jih je to spodbudilo in so hitro začeli zmagovati in so tako nanizali 3 zmage in so trenutno na 5. mestu. Moram še povedati, da je lepo igrati tekme ponovno v horjulski dvorani po skoraj 2 letih'.

Tekmovanj najmlajših trenutno ni zaradi stanja z epidemijo. No, po drugi strani pa starejši tekmovalci, natančneje kipa U18, konec decembra začenja s tekmovanjem v italijanskem državnem prvenstvu do 18 let. Prav v tem tekmovanju se je našim hokejistom pred dvema letoma nasmihal naslov prvaka, ampak se je zaradi izbruha pandemije koronavirusa vse zaustavilo. Tudi letos ciljajo zelo visoko, je še dodal Tim Fink.

Besedilo in foto: Peter Kavčič

Oglejte si tudi