Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
8°C
JUTRI
25°C
7°C
Oceni objavo

Vpis v 1. razred Osnovne šole Horjul

Obveščamo vas, da bo februarja potekal vpis otrok, rojenih leta 2007, v 1. razred osnovne šole za šolsko leto 2013/2014.

Vpis v mesecu februarju je obvezen za vse otroke, ki bodo v letu 2013 dopolnili starost 6 let. V skladu s šolsko zakonodajo starši vpišejo otroka na šolo v tistem šolskem okolišu, kjer ima otrok stalno ali začasno prebivališče, zatem pa je možen prepis na drugo šolo. K vpisu starše pisno povabi osnovna šola otrokovega matičnega šolskega okoliša.

 

Vpis v osnovno šolo Horjul bo potekal od 18. do 22. februarja. Za vse bodoče prvošolce in starše bomo v ponedeljek, 18. februarja, popoldne pripravili ustvarjalno delavnico. Sočasno z delavnico bo v sosednjem prostoru (učilnici) potekal vpis, ki se ga boste lahko udeležili starši skupaj z otrokom, tako da boste delavnico za kratek čas zapustili in se zatem vrnili.

 

Za tiste, ki se vpisa ne boste mogli udeležiti 18. februarja, bo vpis v zgoraj navedenem tednu po individualnem dogovoru. Vabilo k vpisu z dodatnimi informacijami boste prejeli po pošti v zadnjih dneh januarja.

 

                                                                                 

                                                                                  Marjeta Požru Krstić,

                                                                                  šolska svetovalna delavka

Oglejte si tudi