Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Extrem v prestolnico pripeljal 150-metrski tobogan

Domačini in obiskovalci Ljubljane so se na vroč julijski vikend ohladili in zabavali na 150-metrskem vodnem toboganu na Kongresnem trgu. Dogodek Prima tobogan je po naročilu javnega podjetja Vodovod - kanalizacija izvedla agencija Extrem, ki jo vodita Tadej Muha in Simon Rožnik, oba iz Horjula.

"Dogodek je odlično uspel, saj ga je v dveh dneh obiskalo prek 55 tisoč obiskovalcev," je po dogodku dejal direktor agencije Extrem Simon Rožnik.

V organizacijo je bilo vpetih sto ljudi

Organizacija ni bila mačji kašelj. Skupaj z naročnikom, torej podjetjem Vodovod - kanalizacija, in nekaj zunanjimi sodelavci so se v agenciji na dogodek pripravljali več mesecev. Za organizacijo, varovanje, animacijo, glasbo, napovedovanje, komuniciranje in ostalo je skrbelo več kot sto ljudi. Obiskovalci so lahko uživali tako na toboganu kot v vodnem baru, ob točenju vode s pomočjo lastnih misli, skokih v veliki akvarij, na prizorišču pa so bile tudi stojnice s hrano. 

Zanimanje za ponovitev je, a gre šotor za letos v skladišče 

Po dogodku so šotor shranili v lastnem skladišču, kjer čaka na nove priložnosti. Čeprav je zanimanja za organizacijo podobnega dogodka veliko, je bil letos v načrtu le en takšen, pravi Rožnik. V agenciji pa že razmišljajo tudi o novih podvigih. "Upam pa, da se bomo kmalu lahko spet spuščali po njem," konča.

Avtor fotografij: Ana Kovač/Siol.net

Oglejte si tudi