Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Zahvala vsem ob zaključku še enega uspešnega mandata

Spoštovane občanke in občani, spoštovane sodelavke in sodelavci. Mineva moj drugi mandat, ko ste mi zaupali vodenje naše občine in ko se ozrem nazaj, smo vsi skupaj lahko upravičeno ponosni na naše dosežke in vse opravljeno delo.

Ob tej priložnosti se želim zahvaliti vsem, ki ste kot del ožje ekipe ali širše zasedbe kot občinski svetniki vestno opravljali svoje poslanstvo. In nenazadnje hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali k ustvarjanju boljšega življenja v skupnostih ali društvih, ki delujejo v naši občini.

Ne bom našteval vsega, kar smo uspeli narediti in premakniti naprej v prvem in drugem mandatu mojega županovanja. Menim, da opravljeno delo govori samo zase. Zato sem se odločil, da kandidiram tudi v tretje in se veselim vodenja občine tudi naslednja štiri leta, pa čeprav nas čakajo časi, ki bodo polni izzivov! Verjamem, da zmoremo premagati vse prepreke, kar smo nenazadnje dokazali tudi v času pandemije.

Najbolj pomembno pa je, da smo z vsemi gradbenimi projekti, ki jih v teh letih res ni manjkalo, uspeli urediti občinsko infrastrukturo ter s tem tudi zagotoviti možnosti za nadaljnji razvoj in napredek. Menim, da živimo v zares čudovitem delu Slovenije, kjer nas obdaja neokrnjena narava in zato je naša dolžnost, da otrokom in vsem zanamcem pustimo vsaj takšno, če ne boljše okolje. Vseeno moram poudariti, da smo po dolgih letih prizadevanj uspeli zagotoviti tudi protipoplavno varnost v občini, ki nam je sedaj odprla možnosti za razvoj tako individualnih gradenj in širitve naseljenosti, kjer si bodo mlade družine lahko ustvarile svoj dom. Hkrati smo poskrbeli tudi za vso infrastrukturo, ki jo potrebujejo naši obrtniki in večja podjetja za dobre povezave z transportnimi potmi.

Vse polnoletne občanke in občane tudi vabim, da se udeležite lokalnih volitev in oddate svoj glas svetnikom, za katere verjamete, da bodo svoje delo najbolje opravljali. Volitve so praznik demokracije in prav je, da vsak izmed nas, ki ima možnost, odda svoj glas. Le tako lahko skupaj rastemo, napredujemo in ustvarjamo pogoje, da bo življenje v naši občini kakovostno.

 

Župan Janko Prebil

Oglejte si tudi