Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Rešitev za bolečine v mišicah

Imate bolečine na predelu križa in vratu? Vam mravljinčijo roke, imate pekoč občutek med lopaticam in glavobole?
Naj vam razložim, da do bolečine pride zaradi zakrčenih mišic. Te so definirane kot togo, občutljivo mesto, ki se nahaja v mišicah, kitah in vezeh. V premer merijo od treh milimetrov do enega centimetra. Mišica je otrdela, včasih tudi boleča.
Glavni razlogi za ta pojav so:
- hitri in nekontrolirani gibi
- velike temperaturne razlike
- pretiran mišični napor
- nepravilna drža
- slab krvni pretok
- pomanjkanje fizične pripravljenosti

Kaj lahko storite?
Najboljša rešitev je obisk terapevtske masaže, po kateri boste imeli sproščene mišice, boljšo gibljivost sklepov in več energije. Bolečina pa se bo zmanjšala ali celo odpravila. Obisk je priporočljiv 1x mesečno, saj sproščanje mišic pripomore k temu, da se težava ne razširi tudi na druge predele. Prav tako boste imate kvalitetnejši spanec, boljše splošno počutje in delo v službi bo potekalo nemoteno.
Mnenje stranke: zaradi sedečega dela sem imela pekočo bolečino v vratu, pod lopaticami in ramenih. Po priporočilu prijateljice sem začela enkrat mesečno hodit na masaže k Juditi. Po treh terapijah je bolečina popolnoma izginila. Kljub temu ohranjam masažo enkrat mesečno, ker mi je mar za svoje zdravje in počutje in ker Judita res ve, kako sprostiti zategnjene mišice! Super je! Z veseljem se vračam k njej! J. J
Da bi to bolečino odpravili tudi vi, nas čim prej pokličite na telefonsko številko 068 645 507 in skupaj preverimo, kaj bi bilo treba narediti.


Judita  masažni in kozmetični salon

Ljubljanska cesta 19, Horjul

Oglejte si tudi