Logo MojaObčina.si
DANES
32°C
22°C
JUTRI
35°C
20°C
Oceni objavo

Mlajše selekcije navdušile na zaključnem tekmovalnem dnevu v Horjulu

Po končanem članskem prvenstvu in osvojenem naslovu državnih prvakov v članski kategoriji je prišel čas zadnjih tekem tudi v mlajših selekcijah.

Zadnji tekmovalni dan v mlajših selekcijah smo tokrat organizirali in izvedli v naši domači dvorani v Horjulu. Skozi celoten dan smo lahko spremljali mlade nadobudne igralce v starostnih kategorijah do 9, 12 in 15 let.

Najmlajši navdušili s svojo igro.

Dopoldne smo začeli s tekmami naših najmlajših igralcev. Poleg otrok iz HK Dinamiti Horjul so na zaključku nastopili tudi igralci iz Postojne, Prevoj, Karlovca in Samobora. Smeha in zabave ni manjkalo, naši najmlajši pa so nam pokazali, kako hitro že drvijo gor in dol po igrišču. Po odigranih tekmah v kategoriji U9 je vsak mlad hokejist prejel zlato kolajno za odlično sezono in napredek, ki so ga skozi celotno leto prikazovali na igrišču.
Sledila je selekcija do 12 let, kjer smo že lahko videli pravo hokejsko igro, borbo in željo po zmagi. Poleg domačih HK Dinamiti Horjul so nastopili tudi igralci iz Postojne, Karlovca in Prevoj. Domači hokejisti so se izkazali pred številnim domačim občinstvom in si priigrali tri zmage. Veselja ob takem dnevu ni manjkalo, po koncu vseh tekem pa so vsi igralci prejeli kolajne za trud in napredek, ki so ga skozi celotno leto prikazovali na igrišču.

Konkurenca v selekciji U15 je bila huda.
Nazadnje so na vrsto prišli najstarejši igralci, stari do 15 let. V tej kategoriji je konkurenca res močna, kar pomeni, da lahko vsak premaga vsakega. Skozi sezono je bila razlika na lestvici med tremi klubi zgolj točka. V soboto je ekipa HK Dinamiti Horjul potrdila končno drugo mesto v državnem prvenstvu in s tem postala državni podprvak sezone 2023/2024. Trener Timotej Fink je ob tem povedal: "Zaključili smo dolgo in naporno sezono. Skozi celotno leto je bilo v državnem prvenstvu U15 odigranih 30 tekem, na katerih smo se v večini odrezali odlično. Seveda smo imeli vzpone in padce, ampak s končnim rezultatom smo lahko zadovoljni. Sedaj nas do konca sezone loči še mesec dni treningov, hkrati pa že začenjamo s pripravami na novo tekmovalno sezono."

Članska ekipa se odpravlja na mednarodni turnir.
Z veseljem vam sporočamo tudi super novico, da se bo naša članska ekipa udeležila enega izmed najmočnejših turnirjev v Evropi. Odpotovali bodo na mednarodni turnir IIHS Bohemian Series, ki bo letos potekal na Češkem, v mestu Mlada Boleslav, med 4. 7. 2024 in 7. 7. 2024. Na turnirju bodo nastopile ekipe z vsega sveta. Ekipo do odhoda čaka še trdo delo, da na turnirju pokažejo, iz kakšnega testa so. Za vse naše podpornike in ljubitelje hokeja bomo vse pomembne informacije s turnirja delili na naših socialnih omrežjih HK Dinamiti Horjul. Vaše podpore bomo zelo hvaležni.

Timotej Fink, foto: HK Dinamiti

Oglejte si tudi