Logo MojaObčina.si
DANES
2°C
0°C
JUTRI
3°C
1°C
Oceni objavo

Prva gasilska veselica na Koreni

Ustanovitev gasilske enote na Koreni. Izgradnja gasilskega doma. Nakup novega (rabljenega) gasilskega vozila. Ureditev dvorišča. Naslednja logična poteza: organizacija prve gasilske veselice z namenom pokazat ostalim, da društvo živi in deluje ter zbiranje sredstev za nakup prepotrebne opreme.

Gasilska veselica je uspela v vseh pogledih in pohvale prihajajo z vseh strani. Tudi za Ansambel Škof je bila to prva veselica in skupaj smo odlično prebili led. Hvala pa vam, dragi obiskovalci: brez vas so vse le prazne klopi in mize.

Kaj sledi? Druga veselica na Koreni v letu 2024. Težko bo ponoviti, se bomo pa potrudili.

Zahvala pa gre, seveda, v prvi vrsti vsem sosedom, ki so odstopili svoja dvorišča za izvedbo veselice, vsem domačinom, ki so s svojim prostovoljnim delom pripomogli pri organizaciji in izvedbi veselice. In da ne bo pomote: gasilska enota Koreno ni samo Koreno, del zgodbe je tudi Samotorica. In tudi tokrat je bila. Hvala!

Zahvala tudi vsem donatorjem, ki ste kakorkoli, finančno ali materialno pripomogli, da se je veselica izvedla na tako visokem nivoju. Veliko vas je bilo in prav vsem prisrčna hvala.

Se vidimo prihodnje leto in »na pomoč«!

Gasilska enota Koreno, PGD Horjul, foto: Luka Zavodnik


 

Oglejte si tudi