Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Nova spletna stran Ni ga mulca čez Horjulca - horjulc.si

Horjulski občani si lahko po novem krajšajo čas v samoosamitvi z nadvse uporabno, zabavno in zanimivo spletno stranjo Ni ga mulca čez Horjulca - horjulc.si.

Slovenija je 12. marca 2020 zvečer zaradi naraščanja števila primerov okužb s koronavirusom razglasila epidemijo. Da bi preprečila nadaljnje širjenje koronavirusa:
- so do preklica zaprta vrata vzgojno-izobraževalnih zavodov ter visokošolskih zavodov, knjižnic, muzejev, gledališč, galerij in drugih javnih ustanov,
- je prepovedana ponudba ter prodaja neživilskega blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije (kot so nastanitvene, gostinske, velnes, športno-rekreacijske, kinematografske, kulturne, frizerske, kozmetične in pedikerske storitve, kot tudi storitve iger na srečo in druge podobne dejavnosti),
- je obstal javni potniški in železniški promet, prevoz z gondolami in vzpenjačo,
- je zaprtih več mejnih prehodov s sosednjimi državami ...

Vlada državljane poziva, naj ostanejo doma v samoizolaciji. Velik del prostega časa in našega življenja tako trenutno poteka preko sodobnih telekomunikacijskih povezav. Ljudje v samoizolaciji spremljajo novice in dogajanje preko radia in televizije, najbolj ažuren pa je svetovni splet. Tako je prav v tem času luč sveta ugledala nadvse uporabna, zabavna in zanimiva spletna stran Ni ga mulca čez Horjulca - horjulc.si, kjer horjulski občani lahko najdete različne vsebine:
- vsebine za šolarje,
- zabava za najmlajše,
- zabava za vso družino,
- vaje za kondicijo,
- risanke za otroke,
- navodila ob koronavirusu,
- spletne igre,
- spletna orodja za podjetja,
- novice vlade RS,
- informacije, prispevki, zanimivosti, zabavni video posnetki,
- lokalna tržnica.

Vabimo vas k obisku spletne strani Ni ga mulca čez Horjulca - horjulc.si. Verjamemo, da se za vsakega najde nekaj zanimivega in koristnega.

Ostanite doma - ostanite zdravi!

Oglejte si tudi