Logo MojaObčina.si

Horjul

JUTRI
32°C
19°C
ČE.
32°C
20°C
AV SPEKTER, RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH MERILNIH INŠTRUMENTOV, D.O.O.
Deli
Stroji in naprave

AV SPEKTER, RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH MERILNIH INŠTRUMENTOV, D.O.O.

Predstavitev

Naša vizija

Naš cilj je osvojiti svet, vsak dan in na vse načine.

Naša vizija je biti prva izbira stranke v sektorju elektronske opreme za testiranje z izjemnimi napravami tako glede zmogljivosti kot videza.

Naše inovativne naprave dopolnjujejo elektronsko industrijo, izpolnjujejo in presegajo pričakovanja naših strank ter pomagajo narediti svet boljši in pametnejši.

 

Naša misija

Zadovoljiti potrebe končnih potrošnikov in zagotoviti vrhunska orodja za vsak test in meritev.

Obvladati nove tehnologije v elektroniki in ustvariti vrhunske elektronske rešitve za najzahtevnejše kupce.

Spodbujati osebni in poklicni razvoj vsakega zaposlenega.

Vzpostaviti močne, dolgoročne odnose s poslovnimi partnerji s prilagajanjem in razumevanjem izzivov, s katerimi se stranke soočajo, ter jim pomagati preoblikovati potencial v resničnost.

 

Naša strategija

Inovacije so naše gorivo, ki nas poganja. Prepričani smo, da so inovacije ključ do vrhunske uspešnosti in zaupanja strank ter s tem naše sposobnosti, da ostanemo konkurenčni.

Naša vizija temelji na zavezanosti najnovejši tehnologiji. Vlagamo v razvoj inovativnih rešitev za ohranjanje konkurenčnega položaja na trgu in za predvidevanje potreb elektronske industrije.

Tesno sodelujemo z izobraževalnimi ustanovami, kot je Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, da se ukvarjamo z najsodobnejšimi tehnikami in znanjem, pridobimo vpogled v prihajajoče novosti in najdemo perspektivne študente in navdušence nad elektroniko, ki lahko zagotovi ključno delovno silo v naši družbi.

 

Naša zgodovina

Ustanovljeni smo bili leta 1998 kot proizvajalec električnih merilnih in merilnih instrumentov za domači trg. Naš prvi instrument Safeguard, ki smo ga lansirali leta 1999, smo prodajali predvsem na domačem trgu. Kasneje smo razširili portfelj izdelkov in se razširili na druga področja po svetu.

Dolgoletne izkušnje ter rastoča in raznolika linija instrumentov so prispevali k našemu tehnološkemu razvoju in okrepili naše izkušnje v industriji elektronskih testiranj.

Skozi svojo zgodovino smo bili osredotočeni na zagotavljanje rešitev, ki ustrezajo potrebam naših strank in pomagajo pri premagovanju njihovih izzivov, na poti pa smo pridobivali nadaljnje konkurenčne prednosti, ki so nato pritegnile nove stranke.

V zadnjem času smo razširili oddelek za raziskave in razvoj ter proizvodne kapacitete ter povečali število zaposlenih na vseh področjih poslovanja. Danes zaposlujemo več kot 25 predanih ljudi, zaradi relativno majhne velikosti pa smo učinkovitejši.

AV SPEKTER, RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH MERILNIH INŠTRUMENTOV, D.O.O. AV SPEKTER, RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH MERILNIH INŠTRUMENTOV, D.O.O. AV SPEKTER, RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH MERILNIH INŠTRUMENTOV, D.O.O. AV SPEKTER, RAZVOJ IN PROIZVODNJA ELEKTRONSKIH MERILNIH INŠTRUMENTOV, D.O.O.

Zadnje vsebine