Logo MojaObčina.si

Horjul

JUTRI
31°C
19°C
TOR.
34°C
19°C

Prešernov dan na razstavi Moja Ljubljanica

DeliVabljeni, da se nam na dan slovenskega kulturnega praznika, pridružite na razstavi Moja Ljubljanica. Na ta dan bo VSTOP PROST!

 

JAVNI VODSTVI

Ob 11. in 16. uri se lahko pridružite javnemu vodstvu po razstavi. Prijave zbiramo na info@mojaljubljanica.si.

 

PROGRAM ZA DRUŽINE 

Letošnji kulturni praznik bo na razstavi Moja Ljubljanica pester tudi za družine! Pripravili smo vam zanimive in zabavne naloge ter družabne igre, preko katerih boste z vašimi najmlajšimi spoznavali razstavo in dediščino, ki jo predstavlja!

 

Preizkusili se boste lahko v igri Spoznajmo porečje Ljubljanice in na zabaven način spoznali značilnosti območij skozi katera teče Ljubljanica, njenih sedem imen, se sprehodili po številnih kraških poljih in ponikali v prelepe kraške jame. Namesto figuric pa se boste po igralnem polju sprehodili kar sami!

Igrali boste lahko tudi igro Mala špana, ki je bila priljubljena že v času Ivana Cankarja, spoznali obdobje Zlate dobe Vrhnike z igro Spomin, pripravili pa bomo tudi širok nabor pobarvank.

Otroci in starši pa se boste lahko preizkusili tudi v reševanju zanimivih nalog, ki bodo vsebine razstave naredile še toliko bolj zanimive in privlačne!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi