Logo MojaObčina.si

Horjul

JUTRI
24°C
7°C
PON.
26°C
10°C

DAN DRUŽIN


Horjulu bo 15.9. 2019 potekal prvi dan družin. Ni namenjen zgolj družinam, temveč vsem, ki bi jih zanimalo druženje in zanimiv program. Vabljeni otroci, mladi in odrasli. Dobrodošli so vsi, tako občani Horjula kot tudi prebivalke in prebivalci iz drugih občin. Lahko se pridružite kadarkoli tekom programa.

Program:
9:30 sv. Maša v cerkvi sv. Marjete v Horjulu
10:45 Pričevanje zakoncev Doljak (Dvorana Prosvetnega doma, Horjul) / program za otroke (Pastoralni dom)
12:30 Druženje ob jedači in pijači (župnijsko dvorišče)

V primeru dežja bo druženje ob hrani predvidoma v Pastoralnem domu.

Predavanje zakoncev Doljak je namenjeno odraslim, za otroke pa bo ta čas pripravljen program in varstvo v Pastoralnem domu. Otroci bodo predvidoma razdeljeni v dve starostni skupini.
Za kosilo ta dan ne rabite skrbeti. Poskrbljeno bo tudi za lačne želodčke - postregli bomo s pizzo in domačimi klobasami.
Za kritje stroškov dogodka bo dobrodošel vaš prostovoljni prispevek na dan dogodka.

Sara in Bojan Doljak sta zakonca in starša dveh najstnikov, poročena 18 let. Oba sta gradila uspešno poklicno pot in živela umirjeno normalno življenje. V njuno družino pa so pred devetimi leti vstopile preizkušnje, ki so postavile pod vprašaj smiselnost njunega dotedanjega načina življenja. Preizkušnje ju niso uspele razbiti, nasprotno, na čudežen način ju utrjujejo in vsakdanu dajejo dragocen okus. Sara je prepoznavna odvetnica in predavateljica, ki ne more govoriti, a še vedno predava. Predstavila nam bosta svojo zgodbo in nam spregovorila o tem, kako v solidarnosti gradita odnos, za katerega je vredno živeti in ga predajati naprej.Všečkaj objavo

Oglejte si tudi