Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Objava JE POTEKLA dne 17. 02. 2023 00.00 in NI VEČ VIDNA NA PORTALU.
Oceni objavo

YACHT CHARTER BROKER (POSREDNIK PRI NAJEMU JAHT) - M/Ž

V goolets ekipo vabimo sodelavca/sodelavko: ki jo/ga zanima kombinacija dela z vip strankami v luxury yachting industriji. Na področju prodaje iščemo osebe, ki so prodajalci po duši

Mantra podjetja Goolets je LIFE IS GOOD

Kar pri nas pomeni, da kot oseba živiš v skladu s svojimi potenciali, uživaš v delu, znaš povezati kariero in prosti čas, ter se za dobre rezultate tudi ustrezno nadgraditi.

Kot podjetje nudimo: zanimivo, mlado, zabavno in učinkovito delovno okolje, možnosti razvoja kariere, privlačen sistem nagrajevanja, luxury team buildinge na jahtah, dodatna izobraževanja, dostop do goolets knjižnice, sodelavce, ki so pripravljeni pomagati in se med seboj spodbujajo, vodstveni kader, ki spoštuje dobro opravljeno delo in ljudi “na mestu”.

Česa bomo veseli oz. kaj pričakujemo: visoka stopnja dostopnosti strankam iz celega sveta in hitrega odgovarjanja strankam (telefon, email, social media), pisarniško delo, ki ima določeno fleksibilnost glede delovnika, ko oseba dokaže zrelost in odgovornost do delovnega mesta, administracija strank (urejanje plačil, skrb za crm,...), prodaja za nova povpraševanja, ki pridejo s strani marketinškega oddelka, prospecting, lead nurturing, networking, skrb za lastna socialna omrežja, iskanje dodatnih prodajnih priložnosti (samoiniciativa), obiskovanje jahting sejmov, delo v ekipi, medsebojna pomoč, iskanje novih idej, tehnologij in možnosti napredovanja, pomagati pri zagotavljanju informacij za marketinško gradivo, zagotoviti hitre in učinkovite odgovore na vse težave.

Nujna znanja & karakterne lastnosti: Hitrost pri delu in komunikaciji, dobro poznavanje uporabe emaila ter drugih social media platform za komunikacijo, visoka stopnja empatije, dobro znanje samoorganizacije, visoke komunikacijske veščine, sposobnost dela pod “prodajnim” pritiskom (prodajne mesečne kvote in minimumi), timski igralec, urejen primerno za delo v Yachtingu, visoko motivirana oseba, poštenost in visoka morala ter visoke delovne vrednote. IZJEMNO POMEMBNO: Goolets podjetje močno spodbuja podjetniško kulturo, kjer je razvoj posameznika na dolgi rok ključna. Zato je izjemno visoka stopnja samo-iniciativnosti ključna. Prav tako želja po dodatnih izobraževanjih in učenju. Možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Oglejte si tudi