Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Dobrodelni pohod 10.000 korakov

V nedeljo, 1. 12. 2019 je v Parku Tivoli v Ljubljani potekal dobrodelni pohod 10.000 korakov.

V okviru Dobrodelnega pohoda 10.000 korakov, pod pokroviteljstvom podjetja Amway Slovenija in v organizaciji prostovoljke gospe Marica Kovačič in prostovoljcev Centra za socialno delo Ljubljana, Enota Grosuplje smo dobili donacijo v višini 2.300,00 €. HVALA! 

 

Organizator dobrodelnega pohoda je bilo podjetje Amway, ki je zbrana sredstva udeležencev podvojil in v celoti namenil CSD Ljubljana, Enota Grosuplje za namen preventivnega programa dela z otroki in mladostniki.

Prostovoljci se vsem obiskovalcem, donatorjem in vsem ostalim, ki so na kakršen koli način pripomogli k temu iskreno zahvaljujemo. 

 

Prostovoljno delo zajema nudenje učne pomoči, sodelovanje pri organizaciji in izvedbi ustvarjalnih delavnic za otroke in mladostnike, organizacijo in udeležbo na taborih za otroke in mladostnike, ki so organizirani v okviru preventivnega programa »Prostovoljno delo z otroki in mladostniki« iz občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje. Prostovoljno delo se izvaja v prostorih CSD Grosuplje, izjemoma tudi v knjižnicah in osnovnih šolah, na področju občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Dobrepolje, glede na potrebe in dogovor z zakonitimi zastopniki uporabnikov, oziroma uporabnikov.

 

S to donacijo, bomo lahko izvedli tabor otrok in mladostnikov v letu 2020 in jim ponovno narisali nasmehe na njihove obraze.

 

Jan Einspieler,

Prostovoljec CSD Ljubljana, Enota Grosuplje.

Oglejte si tudi