Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Prid’se pogret

Pridite se pogret v soboto, 20. 12. 2014, med 15.00 in 22.00 uro na Adamičevo ploščad v centru Grosuplja.


Prid’se pogret je že drugo decembrsko druženje, ki ga organizirata Zavod in Fundacija DREVORED. Spet se bomo greli ob kuhanem vinu, vročem jabolčniku, glasbi, dobri družbi in jasno, starem šporhetu na drva. Popoldan nas bo obiskal  Dedek Mraz, pricapljala pa bosta tudi “Čip in Čopka” , dva mala piščanca. Večer bo namenjen odraslim otrokom, dobri glasbi in druženju.


Pripravili bomo tudi dobrodelni srečelov, katerega izkupiček bo namenjen financiranju obšolskih dejavnosti otrok iz socialno ogroženih družin iz občine Grosuplje. Lani smo tako zbrali 564 €.

 

Vse, ki bi želeli za dobrodelni srečelov podariti dobitke, vabimo, da nam pišejo na info@drevored.si. Vrednost dobitka naj bo vsaj 3€, naj bodo novi in uporabni.


Ob 15.00 DEDEK MRAZ
Obiskal nas bo dobri mož, ki bo ravno to soboto priromal izpod Triglava, kjer sta z gospo Zimo in gozdnimi živalmi že od prejšnjega leta zavijala darila za pridne otroke. Z njim se bomo pomenili o pomembnih rečeh, obljublja pa, da bo imel v žepu sveže dišeče dobrote iz Pekarne Grosuplje za “tapridne” otroke .

 

Ob 16.00 ČIP IN ČOPKA / Tina Janežič in Dušan Teropšič

Čip in Čopka sta dva mala piščanca, velika ravno toliko, da lahko ostaneta sama doma in se gresta lumparije. Mama koklja je že odšla na polje, piščanca pa sta se ravnokar zbudila. Čopka je polna energije in se vedno zbudi prva. Pripravljena na akcijo, zbudi še Čipa – zaspanca, ki nikakor noče prilesti iz svoje škatle. Čip in Čopka spita kar v kartonskih škatlah, ki jih najdeta na dvorišču in to vse odkar sta prikljukala iz jajca.

 

Vir: http://www.drevored.si/sveze/prid-se-pogret-decembrsko-druzenje/

Oglejte si tudi