Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči dnevi bodo v občini Ivančna Gorica zaznamovani s številnimi prireditvami na katere ste vljudno vabljeni.

Moški pevski zbor Vidovo prireja koncert ob 51-letnici delovanja zbora, ki bo v petek, 24. maja 2019, ob 20. uri, v prostorih Doma kulture v Šentvidu pri Stični.

Klub Codelli in Turistično društvo Grča Lučarjev Kal vabita na pomladansko »kurblanje« starodobnikov na Lučarjevem Kalu, v soboto, 25. maja 2019, ob 12. uri. Skupaj s starodobniki se bodo zapeljali po znamenitostih občine Ivančna Gorica.

PGD Ivančna Gorica organizira 26. gasilsko tekmovanje za pokal Krajevne skupnosti Ivančna Gorica, ki bo potekalo v soboto, 25. maja 2019, od 15. ure naprej na Sokolski ulici v Ivančni Gorici. Po tekmovanju bo veselica s skupino NALET.

Rokometaši SVIŠ-a vabijo na še zadnjo domačo tekmo v tej sezoni. Ob slovesu od slovenske rokometne elite jim bodo nasproti stali rokometaši Trima iz Trebnjega. Tekma bo na sporedu v soboto, 25. maja 2019, s pričetkom ob 20. uri, v športni dvorani OŠ Stična.

Kajak kanu klub Krka organizira že 43. tradicionalni spust po reki Krki. Spust bo potekal v nedeljo, 26. maja 2019, s startom ob 11. uri, na Krki.

Članice in člani MePZ Zborallica z zborovodkinjo Janjo Omejec Strnad vabijo, da si 26. maja rezervirate nedeljsko popoldne (ali večer). V Kulturnem domu v Stični se bodo s spektakularnimi gosti sprehodili skozi zadnjih 10 let ter vam razkrili neverjetne plane za prihodnje leto. Koncerta se bosta odvijala ob 16. in 20. uri.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi