Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Rada poješ? Pridruži se nam!

V novi sezoni ženski pevski zbor Biser vabi v svoje vrste nove pevke.

Tudi za članice ženskega pevskega zbora Biser se je začelo novo šolsko leto oziroma nova sezona. Preteklo leto je bilo zaradi koronavirusa za vse velik izziv, tudi za vse zborovske pevke in pevce. A virus nam ni vzel volje do petja. Nasprotno, ravno petje in pevske vaje (pa čeprav lani le preko spletnih platform) so nam vlivali voljo za premagovanje dnevnih obveznosti in morebitnega slabšega razpoloženja ob "koronskih" novicah vse okrog nas. Ali kot je rekel William Shakespeare: "Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca." 

Letošnji september smo z velikim veseljem pričele z vajami v živo, seveda ob upoštevanju vseh protikoronskih ukrepov. Ni lepšega kot poslušati sozvočje glasov; akorde, ki zazvenijo, ko zapojemo vse pevke; melodije, ki so hrana za dušo. Še bolj vesele pa bomo, ko bomo lahko zapele v živo tudi poslušalcem.

Če rada poješ tudi ti, te vabimo v svoje vrste. Da boš nekaj naredila zase in da boš dopolnila zven našega zbora.

Spodaj si lahko ogledaš posnetek našega nastopa v Filharmoniji, na FB strani zpzbiser pa najdeš tudi kakšno novico bolj prostočasne in družabne narave :-)

Pridi na avdicijo! Več in podrobnejše informacije lahko dobiš na zpz.biser@gmail.com ali pri Tini na 041 209 198.

Oglejte si tudi