Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Glasbena šola Emil Adamič z optimizmom ob koncu šolskega leta

Ko smo ob koncu prejšnjega šolskega leta spoznavali alternativne načine poučevanja glasbe, si še mislili nismo, da bo to naša realnost za celo leto naprej. Poučevanje na daljavo preko različnih aplikacij je tako postalo naša vsakdanjost, sprotno učenje zakonitosti takega poučevanja pa poseben izziv. Popačenje in zamik zvoka, težave s povezavo, slaba kakovost slike ipd. so resda oteževali delo, a vztrajnost se je izplačala. Veliko truda smo vsi skupaj vložili, da se je izobraževanje skorajda nemoteno nadaljevalo. Ob tem gre še posebna zahvala učencem in učiteljem za odlično sodelovanje ter seveda staršem, ki so svoje otroke vzpodbujali k vztrajanju in jim pomagali pri vsakodnevni vadbi.

VPIS v Glasbeno šolo Emil Adamič,
bo v soboto 29. maja 2021 ob 9h v OŠ Šmarje - Sap.

Kljub ukrepom smo imeli tudi redne nastope! Na daljavo, seveda. Si predstavljate, da igrate širni publiki iz udobja domačega doma? Še pred dobrim letom bi se vam vsi smejali, sedaj so to največji carji… In res je tako nastopanje posebno in morda celo težje. Napake se še bolj slišijo, težje je ostati zbran, nehote prižgan mikrofon je lahko vir zadrege J A to so nove in posebne izkušnje, ki nas bogatijo in krepijo.

Kmalu bodo prišli tudi čisto pravi, dobri stari nastopi v živo, Upamo, da se bodo razmere v prihodnjih tednih in mesecih vrnile v nekoč ustaljene tirnice in bo spomin na te posebne čase vzbudil samo nasmeh na vse smešne anekdote in prigode.


Janez Dolinar, GŠEA

Oglejte si tudi